fredag, januari 28, 2011

Inget kul att komma med

Jag är inge rolig idag! Hela dagen har varit tråkig för att man känt sej kass, är inte helt hundra nu heller. Har inte ens gjort mer åt hemmet som jag hade funderingar kring.

Maken körde och lämnade tillbaka ljudanläggningen vi köpte förra helgen, det var inte så bra som vi hade tänkt oss. Han kom dock inte tomhänt hem, hade något trott det? ;-D Nej inte jag heller. En hemmabio blue-ray, eller vad det nu kan heta, bättre ljud är där iaf i den. Synd att vårt gamla Jamo var så klumpigt för där var bra ljud i den.

Nu har Milos rum fått färg där vi satte igen dörren, en målning till imorgon sedan kan allt ställas på plats därinne igen. Tapetseringen av matrummet blir av imorgon för det hade maken inte fått tid till när vi var iväg. Tror att tapeten blir klockren där och jag kommer blanda lite stilar med romantik och stilrent modernt. Vitt/stål och valnöt kommer bli basen. Spännande att få mixtra lite. Gardiner har jag ju två olika typer och jag vet inte vilka det blir förrän allt är på plats. Stolarna har vi inte beställt än för jag ville se i olika möbelbutiker, har dock inte hittat något bättre än. Om någon har sett vita (skinn)stolar med stålben så hojta gärna till.

Inga kommentarer: