måndag, januari 31, 2011

Nervös? Jo lite

Imorgon börjar en ny epok i mitt liv, nytt arbete. Tankarna har uppfyllts av funderingar kring detta flera gånger under dagen. Njutit extra mycket av att gå och städa, pyssla, baka, lagat en god gulaschsoppa och nu ikväll varit på WLC möte, hade gått ner 0,4 kg. Det går sakta men säkert, fast jag skulle vilja ha en större avvikelse på båda våg och andra mått, för att få det mååååste jag bli bättre på att träna, dricka vatten och tänka på att få i mej mer protein och mindre kolhydrater...pust, det var mycket på en gång! Tror iofs att det hjälper att börja jobba igen, det är aningens svårt när man är hemma om dagarna.

Jag och Milo bakade goda matbullar på fullkornshavre/dinkelmjöl och vetemjöl. Dom blev riktigt goda:) Milo skötte hushållsassistenten, lade i alla tillbehör och penslade bullarna när det var dags. När det var rullning lekte han en stund själv och jag ville inte störa honom. Han är just nu inne i en period där han ska ha oss med i leken nästan hela tiden så det gäller att låta honom vara ostörd när han kommer igång själv. Han är osäker på olika ljud han hör och man måste berätta vad det är för ljud och detta innebär att han vill ha oss med oftast. Han säjer ibland att det kommer vargar och att han är rädd. Jag vet inte var detta kommer ifrån men det brukar ju vara övergående bara de får förklaringar på ett vettigt sätt.

Nu har det märkliga hänt igen. Traderabud. Om jag lägger ut auktioner med 1 kr utrop och sedan ett köp nu på en summa som jag kan tänka mej sälja för, ofta lägre än den summa det brukar bli i slutändan. det märkliga: Budgivare går snabbt in och lägger ett bud på 1 kr och sedan försvinner dom från hela karusellen, gör dom detta på pin kiv? Bara för att andra inte ska få en chans att köpa varan till ett reko pris, eller tror dom att t ex ett Moloplagg ska gå för 1 kr? Jag blir något irriterad om jag ska vara ärlig! Får kanske börja med att lägga ett högre lägstapris så kanske dessa budläggare lägger ner.

Nu har jag lagt fram allt för morgondagen men jag vet inte vad jag ska ha på mej. Varför ska det vara så svårt? Min syster gav mej några tips och jag nappar nog på något av dem, kanske blir det den blå ChillNorway klänningen med stövlar till....eller. Jaja vi ser vad dagsformen säjer imorgon bitti:) Klockan ringer 05.30 och det var ages ago som jag steg upp vid den tiden....snart nattning av mej med andra ord.

Tjipp vänner och ja just det..:) min härliga grabb Lucas fyller 25 år idag, STORT grattis älskade du! Nästa person som står mej så oerhört nära, mamma, som också fyller år idag, GRATTIS till DEJ med!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja lycka till imorgon det blir säkert en positiv upplevelse för dig.Skicka raport!
Jag tycker att det är roligt att se alla fina resultat på Wlc ,du är på väg ner och mår bra det är huvudsaken, men jag tror också att du kan vara mer aktiv nu när du kommit igång. Tänk klokt och inte att du måste avstå det eller det. Tänk inte banta utan rätt livstil och ibland lite övertramp annars blir det kaos i hjärnkontoret. Tack för klockan ,Andre o Anna såg att den va ny i köket genast dom kom in.Jag ställer mig f.f. på huvudet när jag ska titta, Ha ha. kram mamma

Helen sa...

Här har vi oxå en som säger han är rädd ibland. Nalle Puh på Playhouser tycker Leo är lite läbbig emellanåt. Och så pratar han ofta om "farlig" när det är en motorcykel. Även om sin egen lilla leksaks-MC.
Pappa råkade skrämma honom en gång när han kom på MC'n brummande runt hörnet på gården.

Irriterande med Tradera. Jag har aldrig använt Köp nu funktionen själv, men köpt en del plagg så.

Du får berätta om din första jobbdag sen.

Kram

A-K sa...

Tjohej vad mycket jag missat här igen... tur att du börjat jobba nu så att du inte hinner så många inlägg ;-) Skämt åsido!
Hoppas att du haft en riktigt bra dag på nya jobbet idag!
Vad duktig du är med viktminskningen! Ett minus är alltid ett minus!

Ja, det finns abolut dem som budar 1 kr på tradera bara för att "förstöra" för någon annan som hade kunnat klicka på köp-nu! En kompis till mig fick en förfrågan om ett plagg hon hade ute, köparen ville klicka på köp-nu och frågade efter några mått. Under tiden hinner en annan (också en kompis) lägga ett bud på på 1 kr. Kompis 1 mejlar kompis 2 och frågar om hon verkligen är intresserad av plagget? -"Nej, jag brukar bara ta bort bra köp-nu priser" får hon till svar. Hur tänker vissa människor? SUCK!

Grattis i efterskott till både Lucas och din mamma!
KRAM