lördag, januari 29, 2011

Att underhålla en 2½ åring

Det är inte helt enkelt att underhålla en grabb på 2½ år en hel dag. Anledning? Jo pappa har tapetserat och det var ju så spännande men inte helt enkelt att hjälpa till med för Milo, ni vet...hjälpen som stjälper:)
Jag och Milo klädde oss och körde och köpte stolarna till matrummet, dom fanns hemma men vi hade inte plats i bilen så vi hämtar dem imorgon istället. Därefter drog vi till Familia, planlös shopping som enbart bestod av mat och lördagsgodis. Milo somnade en stund och nog märktes det att han var trött för det var mycket - SLUTA mamma, SLÄPP mej, Jag VILL INTE gå där osv. Just för tillfället har en ny sida av Milo dykt upp och det är den bestämande sidan, tydligt och klart :-D

Rummet är klart om exakt en våd, maken är lite trött på det nu men oj så fint det blir. Jag längtar till att få inreda och pyssla om rummet. Det finns en del som ska skaffas, matta, en skänk, väggsaker men jag får nog bo in mej först. Matta är väl det jag vet någorlunda och det blir en rya och mest troligt naturvit.

Milo har fått sina gummistövlar och han blev så glad för dem att dom var på i ett par timmar. Pilatesbollen var en kul sak, den ska ska vara stöpform till Random lampan.

Nu har jag fotograferat en hel massa kläder och saker till Tradera, fyllt i en prolister och nu ska jag lägga ut dem om en stund. Måste tömma på lagret lite och alltid kul att få in lite pengar till en ny omgång vårkläder till Milo. I år får vi fylla på med lite t-shirts för nu passar inte förra årets, jo vissa men det går åt en del när man går på dagis.

2 kommentarer:

A-K sa...

Jag är allt bra nyfiken på den där Random lampan du ska tillverka :-)
Vad roligt det ska bli att se hur fint ni får det! Härligt att det börjar bli klart!

Filippa är ganska bra på att underhålla sig själv faktiskt. Jag behöver också göra mig av med lite kläder. Gjorde ju ett ryck för någon vecka sedan... dags att ta fram "sälja-lådan" igen.

KRAM

Helen sa...

Säger som A-K, nyfiken, vet inte ens vad randomlampa är. Men du, ett söndagstips: pilatesbollen kan man träna med oxå :-)
Tror jag ska pumpa upp min som boat i källaren sen flytten.
Se fb.medd om ryamattan.

Så Milo har anammat Leos beteende nu. Tror vi har fått 3-årstrots både i skåne och sthlm.
Vi får en 1-åring på besök snart så han ska få det som Leo inte längre kan ha som jag inte hunnit sälja. Vi fick låna så mycket från deras äldre kille när Leo kom, så det återgäldar jag gärna.

Krama du din tapetserande make lite extra. Det gjorde jag igår - min make alltså - efter allt vårt stök.

Kram