tisdag, januari 25, 2011

Förnya sej

 Nu har jag slingat håret i en kopparnyans och det var minst 15 år sedan sist. Jag blev nöjd med färgen, den ger ansiktet en ny varm färg och det kan ju behövas så här i detta glåmiga väder. Klippningen blev som vanligt för jag trivs så bra i den, dock kommer frisören på nya sätt att klippa den för varje gång, det är en svår frisyr att klippa än om den ser väldigt enkel ut. Min tidigare hårfärg var mycket mörkbrun i de nedre partierna av håret, så blir det ju lätt när man färgar själv gång på gång.


Ny balsam som hade kommit in hos frisören och den ska ge fortsatt glöd åt kopparfärgen. Tål att testas så man får behålla färgen ett tag.

Det kändes så lyxigt att göra allt detta som tog 2½ timma. Jag fick sitta i en massagestol som tog hand on rygg och vader, nice! Jag känner mej som ny:) Vad tycker ni, är det godkänt?

7 kommentarer:

Helen sa...

Tummen upp! Ta Ullared med storm nu :-)

Anonym sa...

ja jag har ju sett dig life precis efter förnyelsen. Du är supersöt och fin i denna färg. Tänk att jag har ett så vackert barn. Kram och trevlig Ullaredstur. Nu ska jag köra till friskis en tur . kram mamma

Barn & Inredning sa...

Gud s¨snyggt.
Vilken cool frissa....
Färgen blev skit bra. Är så sugen på att färga håret nu...mörkt...men fegar
Nu ska vi på husvisning...ska bli spännande.
He en fin kväll
Kram Malin

A-K sa...

Supersnyggt!
Vad härligt att sitta i en massagestol och bara njuta!
Nu ska jag packa :-)
KRAM

Jost sa...

Vad fin du är! Vilken hårkvalite!!! En annan har bara hängigt och tunt där uppe...

Fast jag har också färgat mej lite vårfin. Birkir fick hjälpa mej att klippa. Det gick bra det med;) fast han inte vågade först.
Äter en kur med hår och nagelstärkande hälsotabletter. Jag måste få bättre kvalite både på hår och naglar. Tycker jag märker skillnad redan trots att det bara är några veckor sen jag började.

Anonym sa...

Åååh, va gott det lät!! Riktig lyx-behandling när man är arbetande mamma :-) Fint blev det oxå!

Malin sa...

Så fint det blev!!
Ha det nu så mysigt i Ullared!
Ses på mån, kram