måndag, december 27, 2010

Vardag igen, fast för oss känns det som helg

Vi fortsätter glatt med att vara uppe om kvällarna och sova till närmre nio på morgonen, så ska det väl vara att ha semester, eller hur?

Dagen till ära har haft blandat innehåll, vi har som vanligt städat undan lite och sedan var jag och Milo ute och lekte i snön en timma, mer än så ville han inte och ska jag vara ärlig så var jag också ganska nöjd.
in och fixade lunch och sedan var det på med ytterkläderna igen för då skulle Milo sova middag och jag skulle åka med Linette och Theo på shopping. Dom har förresten varit och skrivit köpkontrakt på ett radhus (HSB) i vårt område så nu får vi dem på närmre håll och det tycker vi är härligt.
Vi spenderade en del timmar i diverse affärer. Jag shoppade en pyjamas, heldräkt, till Milo och vi tog den på honom ikväll för att se hur den satt och jag kommer definitivt åka ut och köpa en eller två till, jättebra att det finns heldräkter till lite större barn också för blöjan kommer nog inte släppas nattetid på ett bra tag framöver.
När vi kom hem vid 18 tiden så lagade Jörgen middag till oss, ryggbiff med chillibearnaise och potatis/grönsaker, gott! och det kändes lyxigt att först gå och shoppa utan sonen och sedan bli serverad middag.

Just för tillfället för vi många skratt av Milos kommentarer, som han pratar och uttrycken kan man inte annat är le åt vid många tillfällen. Det är härligt med barnens språk och höra deras utveckling.

Sitter här med dåligt samvete för jag skulle slängt in räkningar och bokat stuga idag men har inte fått tummarna loss till något av det, det får jag fixa imorgon när Milo sover middag tror jag, lugnast så. Jag hatar att bli avbruten just när jag sitter med internetbanken, det ska bara flyta på och gå undan för det är ett tråkigt moment:)

1 kommentar:

Helen sa...

Passa på och lyxa till det nu när ni är lediga.
Var på POP idag och denna pyjamas var det enda jag skulle kunna tänkt mig köpa, men just pyjamas har han flera nu. Så det blev ingenting. Men du kommer garanterat gilla dragkedjan.