torsdag, december 09, 2010

Snagg

En liten sovstund. Bilden är från igår när Milo somnade i soffan. Jag hade inte orken att gå ut och gå så jag väntade ut honom och sedan kunde vi sova en stund tillsammans.
Ser ni hur farlig krokodilen är? ;-D
Men vad hände här? Jo allt håret är borta, eller så känns det som. Milo var och blev klippt idag och när dom började klippa så upptäcktes ett ställe på sidan där en ganska stor fläck var så gott som utan hår. Man blir ju först rädd när dom säjer så men så kom jag på att Milo hade fått tag i Jörgens rakapparat och tagit fram den delen som klipper längre hår och vi hittade en rejäl tuss men såg inget i håret, nu vet vi att den suttit under det långa. Iaf så fick han klippas rejält för att "dölja" fläcken och det får vi stå ut med till det växer ut lite.
Ja just det, får inte glömma det viktiga på bilden, Milos snöskyffel! Denna kom Jörgen hem med idag och det var lycka i Milos ögon. Nu har han en likadan som pappa och kan hjälpa till att skotta.

Jag mår bättre igen och huvudvärken har dämpats ikväll. Så för min del blir det jobb imorgon. Jörgen tar en pappaledig dag och stannar hemma med Milo, dom ska köra och köpa/byta däck på lilla bilen och lite annat småpyssel.
Nu ikväll har vi varit hemma hos Linette och Besim och ätit middag, lax med bulgur, sallad och turkisk yoghurt och det var jättegott! Mys med Theo står ju högt på listan och det bjuder han gärna på. Han är så härlig för han smilar gott varje gång man pratar med honom, gosunge!

1 kommentar:

Anonym sa...

Mamma !

Hej men du vad har du annvänt mattbankaren till ,du vet väl att barnaga är förbjudet! (skämt) Han kommer att bli en riktig hjälpreda rill Jörgen destostörre han blir . Kul att allt fins i miniatyr som har värklihetsanknytning till vuxenvärlden. Skönt att det är helg nu så kommer det väl att va bra med dig på måndag. Helmy har ringt och efterskänker sitt pris av ett pepparkakshus till Milo. Idag har jag skickat en bild på Milo när han är papparkaksgubbe till Citty Groos på en tävling, gå in och rösta.Bilden kommer nog också på FB om jag gjort rätt. Milo o jag får dela vinsten om ifall vi vinner.
Theo är så söt han kommer eller är också ett charmtroll. kram