söndag, december 05, 2010

Pynta bloggen

Nu har jag försökt göra något julfint åt bloggen här i flera omgångar men jag lyckas inte med något bra:( Nu surar jag för jag blir irriterad när det inte blir bra. Allt ser töntigt och blaffigt ut och inte får jag till någon vettig banner heller. Jag får helt enkelt lägga ner för ikväll för annars så kan ju humöret ta skada på riktigt.

Ja just det ja, vi var ju i Ullared igår och det gick bra alltsamman, vi blåste 6000 spänn på oss själva och andra. Det var väldigt skönt att vara utan Milo denna dag och tur får man nog också säja för där var mycket folk och trångt på sina ställen, det gällde bara att hålla huvudet kallt och ta det lugnt, det var jag och maken mästare på just igår och vi hade det faktiskt både trevligt och mysigt.

Milo hade haft en kanondag hos mormor och morfar. Min mamma tycker alltid att han är så lätt att ha och göra med. Han hade varit med på Coop och handlar och sagt - många folk här är! Ett gott skratt fick sej mormor och folk som hörde honom i affären, min kommentar var att det var tur att han inte var med oss då för om det var många folk på Coop så vet jag inte vad det ska uttryckas med i Ullared, massvandring?

Idag har vi varit hemma hela dagen. Milo var ute en sväng och hjälpte till med snöröjning. Vi har ju fått massor av snö här idag, minst 15 cm.

Vi har inte sett plogbilen på hela dagen och mina funderingar kretsar lite kring morgondagen, kommer man lyckas ta sej till jobb, är det värt att chansa? Vi får väl se hur det ser ut när vi vaknar. Inte kul väder att köra i men mycket vackert att se på:)

Pontus var hemma en sväng i eftermiddags, Jörgen skulle hjälpa honom med hans ena bil. Dom bytte termostat men det hjälpte inte så som dom tänkt och misstänker ett elektroniskt fel utöver detta.

Jag vet inte vad som hände idag men jag tappade kontrollen över sötsuget och har ätit lite godis och en glass. Jag är inte stolt över mejsjälv men har inget bra att kontra med. Jag har med andra ord haft en bad day vad gäller mathållningen. Nya tag, inte gräma sej...hjälper inte!

1 kommentar:

A-K sa...

Vad kul att ni fick en bra dag på Ullared! jag är också sugen på att åka dit, men jag håller mig nog till mellandagarna, då brukar det vara folktomt :-)
Härligt att Milo hade en bra dag hos mormor och morfar.
Att falla för sötsugen är ju bara helt naturligt, bara att ta sig upp på banan igen.
KRAMAR