lördag, december 25, 2010

Juldagen

Milo somnade väldigt sent igår, det blev nog närmre 00.20. Natten har varit mycket oroligt, Milo han gnällt från och till hela natten och jag kunde inte förstå varför, först trodde jag att det var för mycket i lilla huvudet för julafton är ju en dag fylld med intryck. När vi vaknade helt vid 08.30 så var han ledsen och sa att han hade ont i örat och detta fortsatte under morgonen så han fick panodil och det hjälpte honom mycket. Han har lekt med sina saker och sedan somnade han i soffan hos oss när vi satt och såg en eftermiddagsfilm. Han är inte helt på topp ikväll men inte sjuk sjuk.

Elgitarren var nog den julklappen som slog högst, han sjunger och spelar i tid och otid här hemma:)
Något som gjorde hans mamma rörd var när han i morse sa, -Morfar fick ju ingen paket! och det fick han inte heller, jo en 50 kronors under julklappsspelet. Men han hade fångat upp detta när vi pratade om detta på kvällen. Mormor och morfar hade köpt sej en systemdigitalkamera som var deras julklapp och den hade dom redan packat upp. Nu har jag lovat Milo att vi ska handla något till morfar nästa gång vi är och handlar.

Nu får vi väl ta och äta lite julrester snart och imorgon blir det kalkon och då kommer sönerna med familjer och vi fortsätter med lite julfirande. Tror nog att Linette och Theo också kommer en sväng för Besim jobbar och har en av de tyngsta dagarna på året i pizzabranchen:) Keep up the good work Besim!

2 kommentarer:

Barn & Inredning sa...

Hej hej åå så trevligt att du kikade in till mig.
Kajsa visade din blogg här om dagen, och jag upptäckte din goda talang för barnkläder...så duktig du är!! Och så fina kläder...vekligen härliga.
Tusen tack för dina fina ord om min blogg & hem...jag tror man får börja blanda stila och känna in. Jag har hört från kajsa att vi har samma stil, så det är bara till att köra på :)

Ha en riktigt skön dag
KLram Malin

Anonym sa...

Gomorgon nu är det Annandagsjul och lungnet finns här. Idag får du hem dina stora barn ,det är mysigt. Vi hade en mycket trevlig juldag alla på topphumör och tomten kom också. Två osäkra personer ,mormor o Alexandra och dom stortrivdes det är roligt att sammlas så många generationer. Dom saknade er förstås och Andre o Anna hade julklapp med till Milo. Jaså Milo hade uppmärksammat att morfar inte fick paket, han är skärpt och gullig. men morfar hade öppnat sina hemma ju han tycker inte man behöver ta med och ha besvär att konka hem när man vet vad det är.Sådant fungerar männ.ha det bra idag. kram mamma