måndag, november 08, 2010

Underbara kommentarer

Så glad jag blev idag! Jag tog på min nya velourklänning med en vintervit spetsunderkjol under och vilka fina kommentarer jag fick på jobb:) Både av tjejer och killar och jag kände mej så fin och snygg, det är ju inte så ofta jag känt mej bekvämt snygg på sistone. Jag skulle kunna gå i denna klänning varje dag...men det kan man ju inte. Jag vill spara på den lite för den är faktiskt så pass fin så man kan ha den på kalas och annat också. Jag är Chillnorway fångad.

Milo har varit hes idag och snoret rinner på som vanligt. Han var trött ikväll så han sov redan kl åtta. Jag har ju varit på min kurs så papsen har skött läggningen. Jag hade gått ner ytterligare i vikt och centimetrarna försvinner, jag mår så bra:)

2 kommentarer:

helen sa...

Vad kul, vilken bra början på veckan. Minus på vågen och snygga kläder - Yes, då mår man bra!
Trist att Milopågen är snorig igen. Men det är nog bara att gilla läget. Jag är lite rosslig i halsen igen, ville inte tappa rösten en gång till.

Hade räknat med oväder imorse men det var 3 grader plus. Det ska visst bli rejält blåsigt och kanske kanske snö. Bara det inte blir kaos i trafiken när jag ska hem. Sånt gör mig galen.

Ha en bra dag

kram

A-K sa...

Åhhh... vad roligt med fina kommentarer!
kan vi inte få se ett foto på dig i den snygga klänningen?!
trist att Milo är hängig, hoppas att han snart kryar på sig!
Filippa har varit lite småkrasslig sedan vi åkte till Danmark... igår morse kräktes hon efter vällingen av allt slem i halsen så vi har varit hemma igår och idag.

KRAM