tisdag, november 09, 2010

Spegel spegel........

Att spegla sej är roligt. Man kan göra roliga miner, se hur man ser ut när man dansar, klä ut sej och andra roliga saker. Idag fick Milo roligt hår och satt och spanade in sej själv i en spegel, han tyckte att han liknade en apa:)
Det måste ha varit frisyren, en apa med spretigt hår:)

Som vanligt så försvinner dagen i ett huj. Milo var inte på sitt bästa humör när jag hämtade honom. Jag fick bära honom till bilen och sedan ville ha inte gå ur bilstolen när vi kom hem. Jag körde in bilen i garaget och där satt han en bra stund, först när pappa kom hem följde han med in. Han ville inte ha middag så han har levt på en glass och en flaska välling sedan vi kom hem. Han somnade redan kl åtta och jag tror han påverkas av denna ihållande förkylning, den tröttar klart i längden.

Nu ikväll har jag haft ett stort sug av något gott. ibland kommer det över en och det värsta var att jag inte hade något hemma, var sugen på banan/äpple med keso, hade bara keso. Jag har klarat mej från olika frestelser som finns i huset och jag SKA inte falla. Jag vill ju ner i vikt och det ska tamejtusan gå. Tror jag måste hem och köpa lite Herbalife choklad hos mamma, det är bra att ha som reserv:)

2 kommentarer:

A-K sa...

Sötaste lilla apan!
Vad duktig du är som kan stå emot sockersuget!
Kämpa på!

KRAM

Jost sa...

Vet precis hur det är med suget som kommer smygandes, oftast på kvällen. Men du! vi kämpar väl ihop även i detta?! Mot ett lättare liv!;)

Själv har jag en svacka och kommer inte neråt. Har dessutom blivit bjuden på middag idag. Nåväl, man måste ju leva med. Kanske ska jag unna mej en sådandär fin klänning när jag tar nästa stora steget neråt?!! såååååååå snygggg!