onsdag, november 10, 2010

Tokiga mej

Ibland undrar jag om jag är tokig;-)
Fick ett mail från Minpluddevutt om att dom hade 40% på allt i webbshoppen, rabattkod: flytt. Jag hittade två Hummeloveraller som båda var fina men jag kunde inte bestämma mej för vilken, tog då båda! Jaja, jag säljer en av dem på Tradera + en av dom han redan har. Kanske säljer Molos regnbåge och en begagnad Hummel som jag redan har i lila. Det är ju liite väl sjukt att ha ett förråd på 5 st vinteroveraller. Jag köpte också ett Hummel regnställ för det behöver vi ett nytt till våren, det han har nu börjar bli litet.
Denna gröna har vi även en lila i, kanonoverall. Lila säljes iaf för den är precis i storlek till Milo, grön..hmm funderar.
Denna gillar jag skarpt men vi får se hur den sitter på när den kommer.
Säljas? hmmm, älskad ja
Stannar JAA! Min absoluta favorit ever.

Förstår ni mitt dilemma? Nej tror inte det...där ser ni, tokiga Mie..hihi

En bra dag men med ett oerhört sug efter mat hela dagen, först nu känns det ok bara för jag vet att jag ska gå i säng snart...sova bort suget är ett bra tips:)

3 kommentarer:

A-K sa...

Hihi... jag klickade hem Nova Star-plagg som en toka!
JAG förstår dig till 100% :-) Hihi... jag försöker stilla mig med vinteroveraller, Filippa har "bara" två stycken! Mini a turen som är lagom i storlek (lite stor) först nu och så regnbågen från förra året. Är bra sugen på en Småfolk :-)

Hihi... misstänkte att du skulle undra vad som hänt när du kollade mailen
;-)
Sova bort matsuget är en bra idé!

KRAMAR

Jost sa...

Kan bara skratta, vilka I-landsproblem.... Fina är dom overallerna, jag gillar också den bruna skarpt! Min Pludevutt....Gbgs företag...den har du inte hittat på min hemsida va! jag borde få provision, hihi!

Unknown sa...

Hej sötnos! Ja nu är kärringen i sitt rätta element :D Var på Borgeby idag och handlade men blev faktiskt inget till mig, bara till barnen. Men vilka godingar sen!! MUMS! hihihi så brukar jag också göra när jag inte kan välja :D KRam gummsan