måndag, november 29, 2010

Sova hårt

När jag skulle väcka Milo i morse så sov han så hårt. Jag öppnade sovrumsdörren, kallade på honom, tände lampan och fotograferade honom med blixt utan att få en enda reaktion. Jag fick nästan lyfta upp honom i famnen innan lille herrn behagade vakna till liv. Det är sällan Milo är så svårväckt och man tycker ju nästan synd om honom för han hade ju såklart behövt sova lite längre.
Mammas sömntuta

Idag var det jobbigt att köra till jobb, trafikstockning på motorvägen pga av tre bilar som låg i diket, det var halt och moddigt. Jag tog 25 minuter med på mej för att komma till jobb.
Hem var det dock bättre förhållanden och det var skönt, jag gillar inte att köra i dåligt väglag men gillar vinter och snö...harmonerar bra va?

Nu ikväll har jag varit på min kurs och jag har bokat upp mej för en ny omgång i januari. Jag har ju minskat 5½ kg nu och mår så mycket bättre, detta är tyvärr (får man säja) utan träning och visst far tankarna genom huvudet att det kunde varit bra mycket bättre med träning. Men jag är glad över det jag åstadkommit och jag kommer fortsätta med den mathållning jag har nu, den funkar bra och jag mår perfekt!

3 kommentarer:

WWmor sa...

Men grattis till viktminskningen!!! vad kul!!

Usch, ja, småväckte barn.. WIktor kan ibland vara sådär svårväckt, så man måste bära honom sovandes till frukostbordet. Någon gång har jag faktistk låtit honom sova, och åkte och lämnat william först vid skolan, och sen har wiktor och jag tagit det lugnt hemma innan dagislämning. ! Men det funkar ju inte alltid att göra så..

Snart är julen här.. oj, vad tiden rinner iväg.. ! Vi åker till thailand om 3 veckor!! Jösses, snart dags att planera packningen ju..

kram

Helen sa...

Usch ja, det är så hemskt att behöva väcka dom när de sover så skönt. Jag vill bara krypa ner och gosa i värmen jag oxå. Inte ge mig ut i snökaos i trafiken, det är bland det värsta jag vet.
Över 5 kg minus, kanonbra,grattis. Och träningslusten kommer att komma, man ska inte tvinga fram något.

Kram

A-K sa...

VIsst tar det emot att väcka dem när de sover så hårt!
Jättebra jobbat med viktminskningen! Du har verkligen "flyt" just nu :-)
KRAM