tisdag, november 30, 2010

Livet leker

Just nu mår jag så bra efter att ha haft en orolig tid på jobb, allt har ordnat sej till det bästa för mej och det är huvudsaken. Jag kommer lämna stället och är oerhört glad för det. Idag har vi avtackat tre kollegor varav två försvinner pga av arbetsbrist, det är bara det att vi inte vet hur vi ska klara alla deras uppgifter! Det är så tragiskt och alla var ledsna över att de skulle lämna oss idag...all lycka till med nya jobb där företagen visar mer hänsyn till sina anställda. Jag vet att det är tuffa tider men man behandlar inte personal hur som helst.

Mer roligt som händer är att jag och maken tillsammans med Linette och Besim, ja Theo med, ska köra till Ullared på lördag. Mamma är så snäll att hon erbjudut sej passa Milo så vi kan få handla i lugn och ro. Min mamma är bara så underbar. Medans jag ändå är igång med mina glada rop så kan jag stolt säja att jag ALDRIG skulle vilja ha någon annan mamma och inte heller byta ut något med henne, hon är bara så perfekt och älskvärd! Att hon sedan är 66 år och ser ut som 56 år är ju inte heller fel för hennes del:) och, nej mamma, jag behöver inga pengar..hihi

Bus i vårt hus:) Milo och Jörgen leker och Milo vill att det ska vara i evighet.



3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag står som anonym men är långt ifrån det ,det är bara enkelt att göra en kommentar med det. men jag är din mammmmmma!!!!
Ja jag är vekligen glad för att ordnar sig för dig efter en sådan skit gubbe chef som du har.
Jag har varit hos Ruben ikväll en stund och han myste vekligen han också. Han har saknat mig den goe killen. Ja gläds ni er åt Ullaredsturen.Milo ska ha det mysigt med oss.
Jag blir rörd när du skriver så härligt om din mamma och jag visste att du skulle alltid va min första allra störrsta kärlek den dagen du föddes.Jag vet ingen som har såååå goa barn som jag det känns änna ut i tårna . kram mamma

Helen sa...

Godmorgon, usch börjar nästa grina en skvätt när du skriver om din mamma. Saknar min mamma så mycket. Det är 7 år sen hon dog. Hon trodde nog aldrig jag skulle få några barn, bara tänk om hon fått vara med.

Verkar vara en skitställe du lämnar. Även om dålig ekonomi medför problem så behöver man ju inte ge avkall på medkänsla och sunt förnuft. Lite shopping är ju aldrig fel, och det blir nog onekligen lugnare utan Milopågen.

kram

A-K sa...

Härligt att du mår så bra!
Vad kul att åka till Ullared och shoppa! Det blir jag också sugen på :-)

Vad fint du skriver om din mamma... precis som Helen bli jag väldigt rörd. Min mamma lever ju, men det är bara ett skal, min riktiga mamma finns inte kvar och det sörjer jag. Hade behövt henne ibland som stöd i jobbiga stunder och att kunna dela livets glada stunder med också.

KRAM