fredag, november 19, 2010

Sent torsdagsinlägg

Här hann vi inte med så mycket igår så jag lägger in ett en dag för sent inlägg nu, EFIT får ni ikväll för idag är det ju den 19.de:)

Det blev lite stress igår när jag skulle hem från jobb, handla, dammsuga, plocka undan och laga middag på 2 timmar...*phuu* vad det gick undan! Maken hjälpte mej som tur var.

Jag skulle ju ha homeparty av Zelected by Houze och det gick mycket bra, tror det inbringade en del till säljerskan:) Jag fick iaf blåst 1500 pix men det var både till mejsjälv och julklappar. Visar när jag får mina egna saker.
Så många fina saker!
En liten slagen man, det tar att vara på party;-)
En till slagen man som under kvällens lopp blev sjuk, förkyld, feber och ögoninflammation.

Vår natt har varit katastrof kan man säja, Milo har varit ledsen i flera omgångar och det innebär ju en mindre bra sömn för mej med, det tar ju tid att somna om vid varje uppvaknande. Vi får nog sova middag ihop idag och det är så mysigt. Det är längesedan vi var hemma och vabbade och med tanke på jobbsituation så rent ut sagt skiter jag i vilket! ursäkta ordvalet:)

Nu ska jg gå och pyssla lite med Milo, han kan ju inte sitta och se på TV för länge, fast just nu spelar han musik för mej.

Inga kommentarer: