onsdag, december 01, 2010

1 december

1 december är lika med start av kalenderöppning. Milo har fått en Haribokalender och sedan har han min broderade som jag inte hunnit få klar än. Jag tror jag ska hänge upp ett paket varje morgon innan han vaknar för annars kommer han nog inte kunna hålla fingrarna i styr. Han blev väldigt glad över en minipåse med små gummibjörnar och hade lite svårt att förstå att han bara fick öppna en lucka, han såg ju att det fanns fler, dumma är dom då inte!

Milo har kommit över sin tjurperiod igen, tror jag, för han verkar gladlynt igen. Han är ju egentligen väldigt lättsam men när han är tjurig så reagerar man ju klart som förälder och tänker..ojoj var kom detta humör ifrån, lite jobbigt får man nog erkänna. Samtidigt vet man att just denna åldern har sin "charm" och vet att det är övergående;-)

Nu snöar det för fullt igen och det verkar som att vi ska få en del innan lördag, hur Ullaredsturen blir få vi se. Jag vill inte riskera att köra om det är för dåligt väder, det finns fler dagar att köra på om snön har ställt till det på vägarna denna helgen.

Nu vågar jag släppa på min hemlighet:) Jag har fått nytt jobb och börjar där den 1 februari. Slutar på mitt nuvarande den 23 december och kommer gå hemma med semester resten av december och sedan ledig fram till februari, det ska bli helt underbart! Jag är så glad för mitt nya jobb och det kommer bli så spännande med nya utmaningar. Vilken kick! Yes Yes Yes :-D Skrev anställningskontrakt med dem idag och jag får bättre lön och mycket fina förmåner. Det kommer bli kanon!!

2 kommentarer:

A-K sa...

STORT GRATTIS igen till ditt nya jobb!
Hihi, Filippa har två chokladkalendrar och var inte det minsta intresserad av att äta chokladen utan att öppna luckorna var det roligaste. Jag trodde att jag hade lagt undan dem påp ett säkert ställe högt upp, men hon tog en av barstolarna och klättrade upp och hämtade ner dem :-)

Vad jag märker på Filippa just nu är att hon göra väldigt långa meningar. talet utvecklas i en rasande fart!

Jag håller tummarna föra att ni kommer iväg till Ullared på lördag!

KRAM

WWmor sa...

Men grattis!!!! Vad roligt!!! Vad är det för jobb? Vad skönt att få vara ledig ett tag!! Bara aatt njuta!!!

Wiktor har också en kalender.. med "cars" på och han äter den lilla chokladbiten direkt!! Mums.. före frukost och allt.. hmm, nåja, det är bara dec en månad om året.. ihihi!!

kram, och ha en trevlig helg!!