lördag, november 13, 2010

Börjar bli stor påg

Potträning har ju inte stått högt upp på schemat i detta huset men nu måste vi nog påbörja träningen så smått. Milo har två par boxerkallingar och det är ju coolt att ha likadana kalsonger som pappa. Man märker ju tydligt att han inte kissar lika ofta längre så han kan springa utan blöja ganska länge. Han märker också när han börjar kissa men har inte fått kläm på att springa till pottan innan det är för sent. Men allt har sin tid och så småningom så ska vi nog ha en blöjfri kille.

I morse skulle vi ha ett äggtest men det funkade inte så bra för Milo gillade inte kokt ägg. Vi testar ju lite då och då men det är svårt för hans utslag dyker inte upp på några timmar utan det blir torra fläckar som dyker upp under några dagar och sedan får man smörja, smörja smörja. Han får smaka lite kladdkaka imorgon istället, där är ju ägg i.
Vi ska ha ett litet kalas för Tilda och jag har tänkt göra kycklingpaj och kladdkaka med digestivkex. Hittade ett recept på denna kladdkakan och det lät väldigt gott, dock tänker jag inte själv äta mer än en pyttesmal skiva. Känner mej uppblåst idag och det är för man frångår de vardagliga rutinerna.

Jag måste skaffa mej en bra mössa, har kikat i några olika butiker men inte hittat något snyggt, tror jag väljer någon form av baskermodell för det brukar jag klä i, hade en fin svart men jag är inte människa till att hitta den här i huset. När jag var ute på promenad i middags så tog jag en av Linette gamla mössor och makens kommentar var, - Hoppas inte du möter någon du känner.. Hmm förstår inte varför han sade så;-D

Vi har inte hittat på något speciellt idag, var och handlade lite som jag fattades inför morgondagen och nu ikväll kom Linette och Theo ett par timmar.

1 kommentar:

A-K sa...

Vi har också börjat pott-träna så smått. Idag när jag kom och hämtade Filippa på dagis satt hon på pottan där :-)
Hihi... skrattar gott åt Jörgens mösskommentar! Jag ser inte heller klok ut i mössa.
KRAM