söndag, oktober 31, 2010

Våfflor

Vi sov till halv 9 idag, nej det gjorde vi inte alls, vi sov till halv 8:) Frukost och lite vanliga sysslor man har i hemmet. Milo blev fort trött så han och jag gick en lång runda. Milo somnade och fortsatte sova när vi kom hem men så satte kyrkan igång med helgringning och då vaknade Milo, totalt sov han max 30 minuter. Det är för lite för lille herr Mortensen så det var lite gnälligt ett tag innan vi skulle ha gäster i eftermiddag, tur dom kom. Dom var då, mamma och Bengt, pappa och Eva, Linette Besim och Theo, fullt hus med andra ord. Vi bakade våfflor i tre lagg(fick låna mammas våffeljärn) och visst var det en del våfflor vi fick bakat.
Det är mysigt med en sådan eftermiddag då och då!

Det blir en del bilder på Theo. Tog en hel del på Milo idag men alla blev kassa så dom lägger jag inte ut, får se om vi får några bra imorgon istället.

Milo är inne i en lite period där han kan bli ganska sur, då säjer han Bajs, tar ut tungan och fräser till så det låter som en prutt och han ser så sur ut. Visar bestämt med hem kroppen att han INTE vill. Det är ingen enkel ålder vi är i nu, 2½-åringar. Jag får nog sätta mej och läsa lite om hur man ska hantera olika situationer:) Det är också en dra fram saker och låta dem ligga precis där man släpper dem, tar ingen notis av att man säjer åt honom och lägga tillbaka eller plocka upp, sitta på stolen när man äter är totalt omöjligt, ja det är lite strider man ska hantera på ett vettigt vis.

Ja då var det måndag igen och jag tycker att det är jobbigt att helgerna försvinner så fort, ja vardagarna också, livet rusar ju iväg för en:( Imorgon ska vi hjälpas åt att sätta upp nya gardiner i pizzerian, jag fick tag på jättefina gardiner på Hemtex outlet som skulle stänga ner, 130 kr för 4 kappor och 3 set panellängder! Mörkblå valde jag åt dem, det blir snyggt nu i juletider, silver och mörkblått är snyggt ihop.

1 kommentar:

A-K sa...

Ja, våra små är i en underbar ålder just nu :-)
Men, det går ju över... som tur är!
Lustigt... den här söndagen åt vi också våfflor, det gör vi inte så ofta.
KRAM