lördag, oktober 30, 2010

Trädgårdsdag

När vi steg upp i morse så gjorde vi oss i ordning direkt efter frukosten. Vi begav oss till Plantagen för att se vad dom hade för växter. När vi kommer dit så var det väldigt fattigt på träd och buskar för dom sålde ut hela avdelningen som befann sej utomhus. Rabatt med 70%, det gjorde oss inte så värst olyckliga;-) Vi hittade 6 träd/buskar, blodhägg som kan vara både träd eller buske beroende på formning, dubbelblomma prydnadskörsbärsträd*långt ord* och ett syrenträd med vita blommor.

Vi fick planterat allt och det kommer nog bli riktigt tjusigt till våren, allt kommer gå upp i minst tre meter så vi får lite insynsskyddat.
När var klara där åkte vi och letade allvädersstövlar till Milo men vi hittade inget som var helt bra så det blev matshopping istället. När vi kom hem så var Milo så trött att han somnade rakt upp och ner i soffan på ca 5 minuter.
Resten av dagen har fyllt med lite diverse husgöromål i trädgård och inomhus. Städningen får jag ta imorgon för den har jag itne haft lust med idag.
Nu har vi nyss ätit en god middag och snart ska vi fixa till en fruksallad med keso till mamma och vaniljsås till Jörgen och Milo.
Ha en härlig helg alla!

2 kommentarer:

GILO sa...

Hej Milo sover du

A-K sa...

Vad gullig Milo är där han sitter och sover :-)
Oj... vad mycket jag missat, jag har ju massvis att ta igen!
KRAM