tisdag, oktober 05, 2010

Tror inte det blir en jobbig omgång

Så jobbigt det är att gå hemma en hel dag utan att komma ut. Märks att man kommit ifrån den typen av liv;-) Men Milo har varit febrig och hängig och somnade i soffan vid middagstid. Han sov till halv nio i morse så nog har han fått en rejäl dos sömn och det har nog hjälpt honom på traven för nu ikväll så har han piggnat till och känns inte febrig mer. Jörgen kommer vara hemma imorgon och sedan kan han föroppningsvis till dagis på torsdag.

Ingen rolig bild men det har ju heller inte hänt så mycket ni får hålla tillgodo med en soffpotatis.

Jag har haft flera samtal från jobb idag för ett av mina ärenden strulade till sej. En trailer som jag transporterat hem från Danmark och har sålt till en svensk kund har skadats på vägen. Det är en cityfrys och alla skador i en skåvägg tar tid och måste lagas noggrant. Jag hade t o m sagt åt mej själv att inte göra något hemifrån när jag är hemma och vabbar, men hur det än är så drabbar det ju kunder och kollegor så jag gjorde det ändå.

Nu får det nog bli sängen för jag har inte sovit så gott inatt. Nattnatt

1 kommentar:

Helen sa...

Hoppa Milopågen är bättre. Så typiskt att det kör ihop sig när man inte är på jobbet. Men självklart ställer man upp ändå.

Kram