torsdag, oktober 07, 2010

Det knackade på altandörren

och där stod en liten familj som ville hälsa på:)
Nu kunde dom visserligen inte komma in för Milo var förkyld och det är onödigt att smitta en liten plutt. När jag ser Theo ligga där i vagnen så blir man tårögd, en helt ny liten bebis där man vet vilka känslor hans föräldrar har, samma upplevelse som vi själva hade för lite mer än två år sedan. Tycker fortfarande att vagnen är så ombonad och snygg och egenligen så är det Linette som valde vagn till Milo den gången vi var och valde ut.

Milo är frisk igen och har varit på dagis idag. Jörgen var hemma med honom igår. Just nu är herrn inne i en period där han helst vill ha både sin mamma och pappa innanför skinnet samtidigt:) Nattningen både igår och idag bestod av en ledsen Milo som till slut varken vet ut eller in, mamma ska nanna mej, pappa ska nanna mej. Inte lätt att vara föräldrer ibland.

Jag var på föräldramöte ikväll, den vanliga infon och man fick se lite nya föräldrar till de nyinskolade barnen. Trevligt. Just nu har dom en pojke som är runt 1½ och han är hur söt som helst men han har svårt att låta bli att putta omkull andra barn samt en del andra mindre roliga göromål. Detta påverkar alla barn och just nu så har även de stora barnen börjat med detta utan att vilja vara dumma för dom säjer själv när dom puttat någon, -Jag puttade .....! Personalen ser ett samband och har lite att jobba med för tillfället, lösa ett problem. Inte lätt att vara förskolepersonal heller.

1 kommentar:

A-K sa...

Han är SÅ söt och jösses vad det drar i bebistarmen när man ser en sådan där liten goding :-)
Skönt att höra att Milo är frisk igen! Hoppas att det löser sig snart på dagis det där med puttandet.
Hoppas att ni får en riktigt fin helg!
KRAM