fredag, oktober 29, 2010

Nu vill vi ha en låång helg

Helgerna försvinner ju alltid så fort och inte vet man vad man ska göra för att få dem längre Det gäller att ta vara på varje minut, så känns det i varje fall.

Idag hade jag lite kvalitetstid. Jag skulle klippa mej 16.45 och slutar ju jobba 15.00 så jag gick en runda på stan, träffade en väninna så vi stod och bubblade en bra stund. Gick in i några butiker men plånboken förblev orörd.
Klippningen blev som tidigare med minst 3 cm kortare, det blev snyggt och väldigt välskött. Det är ju svårt enligt en frisör att klippa min frisyr eftersom det är tvärklippningar utan uppklipp eller undercut. 45 minuter tar det att klippa min potteklippning;-)

När jag kom hem blev jag välkomnad av en Milo som saknat mej. Efter en kort stund kom Linette och då dög inte mamma mer, då var det Linette som var älskad:) Milo tycker det är roligt att titta på Theo och hjälpa till med honom, puss fick han också utan påtryckning från vuxna.
Theo 1 månad gammal(eller imorgon är han det) Visst är han gudomligt söt!

När Linette och Theo kört hem satte vi oss alla i soffan och tittade på Doobidoo och för en gångs skull så satt Milo helt stilla och mös hos oss, annars studsar han alltid omkring i soffan. Till slut somnade han och stoppades i säng.

Imorgon har vi ingen plan för dagen men känner jag oss rätt så dyker det alltid upp något, kanske en sväng till Plantagen och se på fler växter?


2 kommentarer:

A-K sa...

Vad härligt att bara drälla runt på stan själv och njuta av livet :-)
Jag kan tänka mig att du blev jättefin i håret!
Theo är underbart söt .-) Och jag förstår att Milo självmant gav honom en puu.

Hoppas att ni får en riktigt låååång och skön helg!
KRAMAR

Helen sa...

Hoppas lördagen varit bra. Några inköp på plantagen?
Dobidoo är en favorit här oxå, men igår var Leo så trött så jag la honom innan. Fast vi spelade in och han fick titta i morse. Det var uppskattat.

Theo är så fin. Tänk om jag fick backa bandet och uppleva Leo som nyfödd, 1 månad, 1 år osv.

Ha en bra söndag

kram