fredag, oktober 01, 2010

Theo är inte i Nettans mage

Det var Milos kommentar och att han kunde hjälpa öppna paket för det kunde ju inte Theo, ja det är meningar han hört oss säja men han är snabb att snappa upp vad vi säjer.
Det har varit en bra dag på jobb idag och direkt jag kom hem så körde vi och hälsade på Linette, Besim och Theo. Han var så fin och så liten! Han är en hajjare på att amma och det hade han sysselsatt sin mamma med så gott som hela natten. Om han utövade samma handling inatt så hade personalen sagt att han skulle få lite ersättning för han är nog lite extra hungrig som övergånga bebbar ofta är. Vi fick och se att han är expert på att suga på sina fingrar, jag tror det är en liten bappeunge;-)
Milo var duktig och fick hålla honom med Besims hjälp, pussa honom på kinden fick han också och man såg stoltheten, jag kan, jag fick:)

 Första mötet med sin systerson
 Theo var trött och sov gott i Nettans famn
Ett fint akvarium att studera.

Milo var trött ikväll och somnade klockan åtta, innebär en tidig morgon har jag en känsla av. Fast det är nog bra för Tilda kommer och ska vara hos oss i helgen och då har dom samma sovrutiner. Tänkte att vi skulle hitta på något med dem imorgon men har inte riktigt kommit på vad än. Någon stor lekplats kanske.



5 kommentarer:

GILO sa...

hej söta bilder kram

WWmor sa...

ojoj, vilken pytting!!Vet du vikt och längd?

Kan tänka att Linette och Besim är överlyckliga!!

Jag har idag fotat en del kläder som ska ut på Tradera imorgon, men vilken tid det tar... puh.. Nu ska jag in i duschen och sen kommer Pappa/morfar och hämtar oss. Vi ska på 20års fest!!

kram

Helen sa...

Jättefin lillfis. Vad skönt att mor och barn verkar få en bra start med amning. Vad kul för Milo att få visa Theo allt han kan, även om Theo inte kommer fatta så mycket i början :-)

Kram

Jost sa...

Tänk! jag känner igen den där ugglepyjamasen. Är det den som kom i lådan härifrån? Jag älskar i allafall mönstret;)

A-K sa...

Åhhh, vad söt han är!
Fick han någon citron av Milo?
KRAM