torsdag, september 30, 2010

Nu har jag ro i själen

Jag har pratat ordentligt med Linette och fått en underbar berättelse om hennes förlossning, jag är avis på den ska ni veta. Jag har en känsla av att hon är mer gjord för att föda barn än vad jag är:)
Här har ni en liten bild på Theo några timmar gammal. Ni kan tro att jag fick en flashback när jag fick detta foto. Just dessa kläderna klädde Linette Milo i när han var 1 dag gammal. Han kissade också på henne när hon bytte blöja;-) Nu ligger hennes egna son och snusar i samma kläder.
Som jag kan se det så är han mest lik Besim och det är fantastiskt att en bebis är så fulländad och underbar att se på, för att inte tala om att snusa på:) Vi ska köra och gratta dem imorgon men jag tänker inte snusa för jag är ju lite förkyld och det är onödigt att utsätta en liten för det.

Linette skickade ett sms vid 22 igår och skrev att nu åker vi in! Tror ni att en mamma kan sova gott då? Nej det kunde jag inte, vaknade minst en gång i timman och kollade på klockan, var väldigt orolig i morse men jag hann bara till jobb innan dom ringde mej, alla på jobb hojtade högt och grattade. Jag blev väldigt rörd och fick gå på toa en liten stund, ett par glädjetårar trillade nedför kinden:)

Milo har tittat konstigt på oss när vi har berättat att bebisen Theo inte är kvar i Nettans mage utan ligger i egen säng nu. Ja vad rör sej då i lilla huvudet på en två-åring? Han är iaf med på att åka och hälsa på dem imorgon så får vi se reaktionen då.

5 kommentarer:

A-K sa...

Åhhh, vad underbart!
Förstår dina glädjetårar till fullo!
Härligt att höra att de fick en fin förlossning.
Det ska bli spännande att höra vad Milo säger när han får träffa Theo.
Hoppas att du kan sova gott i natt!
KRAM

WWmor sa...

åh vilken liten going!!! Är avis att du får en liten kille att få snusa på.. !!

Grattis igen!!

kramar

GILO sa...

hej ja han är nyföddsöt. dagen har varit underbart härlig. Linettes o Besims lycka har stått på näthinnan. Solen har lyst över oss hela dagen. Telefonsamtal, sms,och mms har varit många. Nu borde jag känna mig lite gammal iallafall!! Gammelmormor för andra gången och 66 år!! Men du är ju både farmor o mormor och 46år Tänk vad vi kan va lyckliga egentligen eller hur. Ja vilken fin dag för oss alla. kram

GILO sa...

Nu har jag kommit på ett sätt att få in en kommentar. Jag måste först logga in på Goggel kontot. får se om jag lyckas bättre nu.

Helen sa...

Äntligen, stort GRATTIS mormor.

Se till att gosa med den lille så gott du nu kan med din förkylning.

Stor kram