tisdag, oktober 12, 2010

På vift igen

En bra dag till:) Hämtade Milo som vanligt vid halv fyra och sedan hem och fixade middag till oss. Under den stunden var var Milo ute och lekte medans Jörgen klippte gräset.

18,30 skulle jag till ett inredningsparty hemma hos min mamma, Zelected by Houze. Vilka vackra inredningsprylar! Jag köpte ett avlångt fat med tillhörande bokstäver som man skulle sätta på tjocka ljus, H O M E bokstäver, en bokstav till varje ljus och sedan 1 2 3 4 i romerska siffror så man kunde göra ett arrangemang till adventstaken, skitsnygg! Köpte också en underbar filt till Tilda i födelsedagspresent, dyr som attan men fiiin och jättemjuk. Det är ju alltid bra att få en sådan sak och ofta så köper man inte sådant själv.

Jag har själv valt att ha ett sådant party den 15 november för där var många snygga saker som jag tänkte köpa i julklapp till diverse personer som står mej nära:) Jag kommer nog att fråga en del som är här inne om ni vill komma, kolla in deras hemsida och njut av prylarna!

När jag kom hem så sov Milo, pappa han nattat två dagar på rad. Jag tror inte jag varit hemifrån så här förr, fast det är då på tiden. Nu ska jag vara hemma resten av veckan, hur det än är så saknar man nattningsstunden trots allt. Fast det är nyttigt att överlämna den ibland.

Milos kommentar återberättat av Linette som har varit här en sväng och lånade min säng för att amma Theo. Milo kommer in i sovrummet och frågar Linette: - Vad gör du? -Ger Theo mat. - Var är maten då? - I brösten......hmm tänker nog Milo för han stod med en tankfull min. Ja det är ju inte lätt att vara 2 år och förstå.

På torsdag ska jag vara ledig halv dag för då ska Milo på nytt besök av sin pungkula, den vill inte vara nere som den ska och dom kontrollerar den i gång i halvåret. Denna gången är det en ny läkare så vi får se vad han säjer.

1 kommentar:

A-K sa...

Hej kära vän!
Tack för allt fint du skrivit inne hos mig idag :-)
Kul att Linette tyckte om kläderna! Det är ju så roligt att få vara med och gratulera till ett nytt litet liv! Kläderna köpte jag på Kosta Outleten i juni, så det har legat och väntat på Theo länge.

Vad härligt att Jörgen har nattat Milo två dagar på raken! passa på och njut av att komma hemifrån och kunna hitta på egna saker. Åhh... jag önskar så att vi bodde närmare varandra!

Hihi... inte lätt att förstå att det finns mat inne i bröstet för en liten två-åring. Gulle Milo!

STOR KRAM