torsdag, oktober 14, 2010

-Doktormannen tittade på min "kyla"

Idag var det dags för Milos besök på barnkirurgen i Lund. Dom skulle göra en ny koll på hans pungkula som inte gärna visar sej. Nu hade den förbättrat sin position och han slipper operation och fler besök. Den kommer visserligen gömma sej några år till men det kommer bli bra. Så skönt att få detta besked. Milo var jätteduktig och låg helt stilla och lät doktorn känna en bra stund. Han fick ett klistermärke med Pluto och det var han stolt över.

När vi var klara så mötte vi upp Linette och Theo på Nova i Lund. Dom hade varit på amningshjälpen i Lund hela dagen och vi var klara ungefär samtidigt. Linette skulle köpa en amningspump och vi en present.
Vi hade tagit med oss vår Manduca bärsele så Linette bar Theo i den och han sov som en stock hela tiden. Efter det körde vi hem till dem och jag, mormor, fick hålla Theo länge och så späd denna lille trollunge är. Fick även äran att byta bajsblöja på både Milo och Theo;-)

När vi kom hem var Milo övertrött för han hade bara sovit middag 20 minuter, men han somnade efter en del sprallande i sängen, han har svårt att somna när han är för trött för hjärnan kan inte koppla av.

Fick ett litet glädjande besked. Min semesterlön har blivit fel och jag ska ha ytterligare 9600 kr:) Tur jag upptäckte att det såg märkligt ut på sommarsemestern. Det är ju inte helt lätt när jag varit sjukskriven en längre period, mammaledig, ändrat min arbetstid och har en del semester sparad.

3 kommentarer:

A-K sa...

Det låter som en perfekt dag!
Allt bra med Milo hos läkaren, träffat och hållt lille söte Theo och sedan mer pengar på kontot! Kan det bli bättre?

KRAM

Helen sa...

9.600 säger man ju inte nej till. Man måste ha stenkoll. Förra damen på vårt lönekontor, henne fick man luskolla. Det var något fel varje månad. Just när jag var sjukskriven och mammaledig i början.

Skönt att Milos kula närmar sig målet. Kan tänka mig att Theo känns som en liten docka jämfört med att du är van att bära Milo.

Ha en himla bra helg

Kram från oss

Jost sa...

Måste bara berätta om Fríða, vad hon gjorde häromdagen.
Då står hon framför datorn (min) och flyger med armarna och vill inte alls flytta sig. Jag frågar förstås varför och vad hon gör. Jo hon härmar killen i datorn,,,,,Milo i rubriken. Lite sött tyckte jag;) och berättade att Milo minsann är är fin prins i hennes egen ålder.