söndag, oktober 10, 2010

Ertappad

Vi har en liten buse i detta huset, han är 90 cm hög och kan smyga lika tyst som en mus;-) Det är MILO
Här kom jag på honom efter en stunds tystnad. Han hade tagit sej upp till en hylla där vi har glasögon, plånböcker och mobiler. När jag ertappade honom så hade han länsat min plånbok och ni kan tro att hans min såg väldigt skyldig ut, han trodde nog att det var ett förbjudet område.

Igår hann jag inte med att blogga. Själv började jag morgonen med ett irriterande humör, anledningen var bara att jag fått sova väldigt dåligt under fyra nätter och igår tog det ut sin rätt. Det blev bättre uppåt dagen. På förmiddagen hjälpte Milo pappa med trappbygge.
 Här står han i släpet och tycker att det är en rolig sandlåda.
 Påbörjat arbete av en trappa till grovingången.
 Vårt älskade lilla barnbarn ligger och sover i vagnen.
 Milo ovanligt tufft klädd i svart jacka, mössa och skor. Rockefella jeans är också coolt:)
Klar trappa, visst blev det fint. Nu överväger vi om vi ska lasera träramen i coxgrått eller om den ska få bli naturligt grått som tryckimpregnerat blir efterhand.

Igår kom Linette och Theo på besök, dom hade varit och köpt ny bil, en BMW combi. Dom får inte plats med vagnen  i den andra BMW.n dom har och behovet av två bilar fanns också så att Linette också kan förflytta sej lätt när Besim jobbar. När hon kom så gick vi en sväng till lekplatsen med Milo och det gillar han ju alltid, sedan skulle han visa Theo var hästarna fanns(en ursäkt från vår sida för att slippa bosätta oss på leket;-)

När Linette och Theo åkt hem så var det bara att hoppa in i bilen och bege sej till mormor och morfar som bjöd oss på middag, helgrillad (utomhus) kotlettrad som var så god och mör! Vi hade en trevlig kväll och när klockan närmade sej 22 så körde vi hem. Det var bara att krypa till sängs direkt för min och Milos del eftersom jag behövde lite god sömn, och det fick jag inatt och idag mår jag bra mycket bättre.

Förresten, när Milo sov middag igår körde jag och skulle köpa ett par jeans, jag har ju knappt något alls att ha på mej och magen väller ut över byxlinningarna och det hatar jag som pesten! Nu är det NOG (igen) Iaf så ska jag gå med i en viktklubb imorgon, inte den på träningscentrat utan en via Herbalife som en duktig person håller i(inte mamma utan en annan som är duktig på kropp, mental träning mm) Jag öppnar upp min viktblogg igen och tänker redovisa och diskutera med mej själv i den.

Har jag mer att berätta..hmmm....nej inte mer än att idag är vi hemma men kanske hittar på något senare idag. Kram alla goda vänner jag har här!

2 kommentarer:

Helen sa...

Fin liten Theo. Men Milo, inte tjuva saker så där! Fast det är nog svårt att låta bli när man är liten och ser något spännande och möjligheten faktiskt finns att klättra upp och nå det.

Hoppas du kan få lite viktpeppning av rätt person. Sånt betyder mycket. Efter 3 dagar med MASSOR med mat, blev det ägg och makrill till lunch idag.

Kram

A-K sa...

Vad söt han är lille theo!
Och vad tufft klädd Milo var :-)
Mycket uppfinningsrikt av Milo och komma på att han kunde ta hjälp av stolen för att nå upp till de "förbjudna" grejorna.

KRAM