söndag, oktober 10, 2010

Ebb och flod

Här badade vi i somras. Nu ligger det helt öde och vattennivån var mycket låg. Vi gick långt ut på dynerna och var nästan ute på ett ställe där gässen vilade sej.
Vatten är alltid kul och gymnastikskor var kanske inte det bästa skodon när man kör till havet, fast fötterna var trots allt torra när vi kom till bilen ett par timmar senare.
När vi gick till bilen så tog vi en sväng om lekplatsen också och där dyker mormor och morfar upp från ett annat håll och Milo blev jätteglad och sprang mot dem. Dom visste att vi skulle dit så dom hade gått en lång runda och chansade på att träffa oss.

Ibland förundras man över var barn lär sej allt. När vi gick en runda så mötte vi ett par som vi inte kände, dom sa hej och vi gick vidare som vanligt, då säjer Milo så klart och tydligt - Kände igen dom! Var har han fått det ifrån? Vi hade svårt att smälta hur han sa det, kändes som en stor påg som sa så:)

Vår spishäll verkar ha pajat så matlagning på den har inte gått att genomföra ikväll, det fick bli ugnen och micron som fick sköta om den biten, som man är handikappad utan spis! Vi får ringa och få hjälp med den imorgon.

Fick en 50% rabattkod på Ellos och dem brukar jag använda till skor/stövlar. Idag blev det ett par svarta skinnstövlar till mej. Jag har bara ett par med klack och jag känner mej alltid för "fin" när jag ska dem på, till vardags vill jag ha låg klack. Det är så bra med Ellos som har för oss med kraftigare vader och det står skaftvidden också så kan är säker på att dom funkar, själva foten brukar alltid passa mej för jag har en skapligt lätt fot för skor. Jag har en 40% kod också och har funderingar på ett boots också men tvekar lite. Får nog tänka lite till.

2 kommentarer:

Helen sa...

Härliga bilder. Vatten är så rogivande (dock inte i skurhinken :-)

Gud vad man knatade omkring i högklackade stövlar tidigare. Jag kör oxå oftast lågklackat till vardags.

Kram

A-K sa...

Vilken härlig dag vid havet ni haft!
Jättefina bilder!
KRAM