söndag, oktober 17, 2010

En helt vanlig söndag

En bra söndag med lite blandat innehåll. Först hemma lite med lite småpyssel. Jag färgade håret och tog hand om tvätt mm, Milo lekte och Jörgen städade bilen. När Milo sov middag körde jag iväg för att köpa ett par kängor Din sko, jag har sett ett par i reklamen som hade samma färg som min jacka. Problemet var att Din sko i Lödde hade stängt pga av flytt...hånfullt. Jag gick in på Lindex en snabb sväng, hade ju en 30%.are och hittade en stickad grå klänning/tunika som fick följa med hem.

Vi tog en fika när jag kom hem och sedan körde hela familjen till Nova i Lund, där fanns kängorna så dem köpte jag+ ett par svarta. In en runda i centrat, Milo siktade in sej på BR och sedan åt vi, eller Jörgen och Milo på McDonalds, jag tog bara en kopp kaffe. Milo fick ett Happy Meal enbart för att få Mamma Mu boken, Jörgen klämde hans nuggets:)

När vi kom hem så fick vi besök av Linette och Theo
Studerar sin mamma ingående
Han har växt till sej på så vis att han är lite mer med i vad som händer och studerar med sina mörka fina ögon. Linette har fått hjälp av amningshjälpen för den lille skrutten nöjde sej med för lite mat och gick inte upp i vikt. Nu pumpas det och tilläggsmatas så hans magsäck ska töjas ut och han ska vara med på att äta mer mat. Det funkar jättebra och en mer nöjd Theo har dom som sover bättre på natten.


Här har vi mina älskade pågar:)

Milo kom i säng i tid idag och det uppskattar jag, det blir mer kväll för oss vuxna. Fast oftast sitter jag vid datorn och Jörgen vid TV.n, fast vi ser varandra så vi sitter inte helt var för sej:)

2 kommentarer:

Helen sa...

Ler igenkännande.
Mc'donalds och Mamma Mu boken blev det här oxå i lördags. (Fast jag var inte ståndaktigt att avstå hamburgare, pommes och cola som du utan glufsade i mi) Bosse åt Leos leftovers.
Och så kvällarna. Bosse vid TV'n och jag vid datorn i samma rum så vi kan snacka.

The Event är en amerikansk upphausad serie som faktistkt går på ettan. En massa overkliga händelser och konspirationer om politik, presidenten och utomjordingar. Sådär typiskt amerikanskt. Men en långfilm har jag inte tålamod att se, speciellt inte när det finns så få bra. Maken däremot kan slitta och slötitta på skräp. Det bara kryper i mig. Han fastnade framför en gammal västern häromkvällen - Billy the Kid - Herregud säger jag bara :-)

Ha en bra vecka, kram

A-K sa...

Åh så söt han är lille Theo!
låter som en riktigt härlig söndag!

KRAM