tisdag, oktober 19, 2010

Ajdå, svag sida träffad!

Vem har då denna svaga sida, jo Mie;-) Jag tyckte inte jag behövde fler kläder just nu men visst ser man plagg man väldigt gärna skulle vilja ha. Här är ett som jag tittat på många gånger men sagt, nej du! Du behöver den inte.

Continental knit dress military

Nu är den på väg till mej och jag blundar för mitt köp. Fast jag kommer slänga ut lite på Tradera och sedan tycker jag att jag är värd den. Våga inte annat än hålla med mej;-) Vi har ganska kallt på jobb..hihi 

Det blev inget möte mellan facket och företaget idag, dom måste ha avbokat tiden pga att bossen är på semester, trodde att lillbossen skulle ta över fallet men så är det tydligen inte. Nu är det bara att vänta vidare.

Milo prutten snorar fortfarande men är inte sjuk, varför ska det vara rinnande näsor mest hela hösten?
 Vill du ha mamma?
 Haha det får du inte. Mammas bustroll

Ser ni luggen? Tyckte den blev för kort men den växer ju också toksnabbt. Just nu behöver alla i denna familjen klippas, får se om vi får någon dag då det passar. Jag funderar på om jag ska göra slingor i olika röda nyanser, har haft det tidigare och det är snyggt men eftersom jag behöver färga det cirka var 5 vecka så försvinner det snabbt. Jag är kass på att bara färga botten och då måste jag färga hos frissan varje gång och det är tokdyrt...hmm sa jag som blåste en summa på kläder nyss.

Nej nu ska jag kolla era bloggar:) Vi ses!

2 kommentarer:

A-K sa...

SJÄLVKLART är du värd klänningen!
Den är fin och du kommer att passa perfekt i den!
Tråkigt att det inte blev något möte så att du kunde få detta ur världen.
Härliga bilder på Milo :-)
Filippa fick ögoninflammation igår kväll så vi är väl hemma resten av veckan.

KRAM

Helen sa...

Skitsnygg klänning, älskar den gröna färgen. Den kommer passa bra och självklart är du värd den. Och du, röda slingor i håret blir kanon till klänningen :-) Det är så snyggt på er som har lite mörkare hår. Gjorde det en gång, då med ljusa, bruna och röda slingor.
Milo är alltid så fin i håret, gillar kortklippta småkillar men nu har jag vant mig med Leos rufs så jag bara kan inte klippa honom.

Trist att det inte blev nåt jobbmöte när du gått och laddat.

Jag vabbar idag oxå. Har kli i hals och ena ögat rinner. Morr

Ang Kavat, mailade tjejen som sålde dom och frågade vänligt om dom alls funkat på hennes barn. Hon har inte svarat än!

Kram

Kram