söndag, september 12, 2010

Tajt schema

Vi har haft en hel perfekt dag om än väldigt tajt schema. Vi började med att köra hem till Anna och Svante vid 10 tiden i förmiddags. Det blev helt perfekt med lek inomhus, sedan gick vi en runda för Svantes storebror Lukas skulle följas till en kompis. När vi gick tillbaka igen så hade vi lovat barnen att gå till en lekpark och det är ju alltid en höjdare för dem.
Milo och Svante i klätterställningen

När vi var kalra där gick vi hem igen och Anna bjöd på god lunch, barnen först sedan hade vi turen att dom somnade samtidigt för en middagslur, därefter satte vi oss och åt i lugn och ro, först en varmrätt och sedan kaffe och cheesecake. Vi fick pratat av oss en del och det är faktiskt skönt att sitta i lugn och ro och prata om diverse världsproblem, som vikt och sådant..hihi Anna och jag har samma laster och problem på den fronten;-D
Vid halv tre körde vi hem för vi hade nästa punkt på dagens schema och det var en fika inne hos grannen rakt över gatan. Vi har sagt så många gånger att vi skulle träffas över en fika men varje gång har något kommit i mellan. Det var kul att få se deras hus från insidan, också byggt samtidigt som vårt men ett 1½ plans hus och helt annan planlösning.
Nästa anhalt var att köra hem till Linette och Besim och lämna skötbordet och ännu en möbel som andas Milos bebisperiod är förflyttad, inte annat än jag faktiskt kommer sakna bebistiden men jag har ju turen att få en bebis på väldigt nära håll:) Jag tror Nettan pysslar med att ställa i ordning skötbordet ikväll. Minns ni själv hur speciellt det var? Ohh myyyys!

Halv åtta var vi hemma och då ville Milo se Bondgården på DVD och det fick han göra en halvtimma sedan blev det läggdags. Imorgon ska min älskade påg och jag bara vara hemma och pyssla, ska bara komma ihåg att anmäla föräldraledighet.

2 kommentarer:

Helen sa...

Gå till parken vill Leo jämt. Han känner igen sig när vi närmar oss. Men ibland så är det ju i syfte att han ska sova som vi går och då blir han sur :-)

Ja, man behöver sitta ner och prata "viktiga" saker ibland utan att de små pockar på uppmärksamhet.

Stiliga lewis till Milo. Leo fick ett par i 1-årspresent från vänner och nu är de perfekta i storlek. Dom har har på senaste inläggen. Vill inte att de ska bli för små.

Hoppas du och pågen får en mysig måndag.
Kram från en som helst hade velat vara ledig idag

A-K sa...

Härligt att ni snart har en liten bebis i släkten att mysa med! Håller tummarna för att hon slipper att gå för länge över tiden, kanske inte alls om hon har tur!

Igår när vi kom hem var Filippa hängig och hon hade 40 graders feber. Men inget annat, så vi är hemma och tar det lugnt idag. Jag har ju förmånen att kunna jobba hemifrån.

KRAM