måndag, september 13, 2010

Ett par föräldradagar till hade suttit fint!

Jag har ju varit mammaledig idag och det satt helt perfekt. Jag och Milo har haft en bra dag. Vi har iofs varit hemma hela dagen men det kan ju var skönt bara det. Vi fixade lite på Milos stora rum och iom att jag hade städning pch röjning därinne så började Milo leka med saker som han inte rört på ett bra tag, det roade honom i ett par timmar.

Han bjöd sin mamma på kaffe, inte illa det inte:)
Kan väl tillägga att vi fick städa lite efter hans bjudning.

Sedan sov vi middag tillsammans, jag sällskapade honom en timma sedan steg jag upp och tvättade golven i lugn och ro.

Kl 18.00 skulle jag ha ett Me&I party och det var mycket trevligt, både att se alla kläderna och få träffa mina goa väninnor, om det sedan är dotter, systrar, svägerskor eller kompisar så är dom lika goa allihop! Tack för ikväll tjejer:)

Om jag shoppade? Ja det gjorde jag och t o m mer än jag tänkt, men vem är förvånad? Jag beställde två tunikor och ett par byxor till mejsjälv, allt i velour. Milo fick en velourtröja/byxor och 3 par strumpor. I värdinnegåva valde jag ett örngott och Milo fick ett roligt knoppussel där man fiskar upp bitarna med ett spö med magnet i, tack Paula för att du är så rar!
Linette var också med så som ni förstår så ligger Theo och snusar gott i lilla magen fortfarande, 2 dagar kvar till beräknad datum. Countdown:)

Nu är jag trött och ska krypa ner i säng, snusa på min älskade son och sova gott. Vill inte till jobb imorgon men vet att det är ok när jag väl är där. Kikade på min sida på f-kassan och jag har 24 dagar kvar + 23 med garantisumman, Jörgen har 21 dagar kvar.  Det får nog bli lite strödagar i vinter så jag får ut lite mer än bara helgerna med Milo.


3 kommentarer:

A-K sa...

Det lät som en helt perfekt dag!
Kul med klädparty! Synd, återigen, att vi bor så långt ifrån varandra.
Fortfarande inget nytt ang. jobbet?
KRAM

Heke sa...

Härligt att det blev en bra dag med Milo.
Även Leo tar fram gamla leksaker och leker med nu.
Fick ju avboka ett me&I-klädparty i söndags för jag ville så gärna spela golf. Fast de kläder jag köpte på förra partyt i vintras, ska Leo börja använda först nu. Gillar inte deras dubbelstorlekar.
Köpte oxå ett par velourbyxor till mig, nattlinne och en tröja. Jättenöjd med det.

Jobba på nu

kram

Malin sa...

Tack för en mysig kväll och en SUPER god paj!!!
Kram