onsdag, september 15, 2010

Somliga sitter i torrväder

och det är min son. Mamman i huset blev däremot totalt genomblöt! Milo var småtrött och gnällig så han sattes i vagnen och så gick vi en runda med Timmie. Det skulle vi inte gjort för när vi hade kommit en bra bit hemifrån öppnade himmeln sej och ett åskväder drog förbi med ösregn. Snabbt på med regnskyddet på vagnen så Milo satt ju fint där men jag fick en rejäl dusch:)
Milo tyckte det var roligt att åka i regnvädret och regnskyddet till UJ vagnen ser ju lite space ut och bara det var ju häftigt.

Kvällen har ju egentligen bara bestått av matlagning, badning och läggning av Milo och ett långt samtal med en tidigare arbetskollega. Hon flaggade för att jag kunde få jobb där hon är nu, dom skulle anställa en person och själva jobbet var perfekt för mej, samma bransch som jag är i men det ligger tyvärr ca 10 mil från oss och det funkar inte. Hon tyckte vi skulle flytta;-) men det kan vi inte för Jörgen har ju sitt jobb här och jag har mina barn här och jag trivs bra. Men jobbet hade varit perfekt och det STÖR mej:)

1 kommentar:

GILO sa...

ha ha villket litet regnmonster där tittar ut.
fy ,ja det öste verkligen ner skönt att va innomhus då. Vad tyckte Thimmi? Ja tänk om det inte hade varit 10 mil så hade allt ordnat sig kanske. Men ibland är man fast i träsket som dom säger. Förstår att det inte är något nytt på babyfronten idag den 15 sep. Såg en del på doktor Åsa ikväll det handlade om fosterstadiet från 0 till 39 veckor hoppas Linette såg det.