torsdag, september 16, 2010

Back to basic

Blev kallad till ett litet möte med chefens son. Av honom fick jag förklarat att dom ville ha tillbaka mej i uthyrningen för dom behövde en till som jobbade med den biten eftersom utesäljarna ska ut mer. Det har länge påpekats att dom är underbemannade och jag har ju suttit som back-up till den avdelningen hela tiden. Dock hinner jag inte med så mycket mer än den biten jag har själv. Nu ska min tjänst flyttas tillbaka till traileradministrationen, hur dom ska hinna med det är för mej en gåta men det får dom själv komma fram till. Fördelen med att vara i uthyrningen är att det inte är lika sårbart om jag skulle vara hemma och vabba. Jag har också sagt att jag kan gå upp till så gott som 90% och jobba mellan 08,00-15,30(15,40). Det ger mej nästan 3000 kr mer ut i månaden och Milo kommer inte märka av förlängningen på dagis. Fördelen är att Jörgen också kan hämta honom för det blir samma tid vi båda kan vara på dagis.
Mötet gick bra men diskrimineringen går jag vidare med ändå. Det som är skönt är att jag fick ett besked så jag slipper gå och tänka. Att gå tillbaka till mina gamla sysslor stör mej inte än om jag gillar exporten också.
Log inom mej när jag fick berättat för mej att dom hade haft en kund som dom träffat på Elmiamässan som sagt att han tyckte det var så skönt att äntligen få höra en känd röst i telefonerna när dom ringde PNO, den rösten var jag:)

När vi kommit hem från jobb idag så ringde Besim och Linette och ville bjuda på middag hemma hos dem. Vi körde dit och åt spagetti med köttfärssås och sedan skulle Jörgen iväg till Trelleborg för att hämta fler marksten, dom var slut i Landskrona. Vi andra gick en lång runda och matade ankorna och vallade Linette;-) Ingen bebis än och inga tydliga tecken på att det är på gång. Igår sent ringde hon i ett annat ärende och man får ju andan i halsen när man ser hennes nummer på telefonen, tänk om:) Samma när jag hör min mobil på jobb idag och hennes signal jag har..gahh bebis....nej inte det nej..hihi men snart så kommer han nog.

Vi kikade lite på Idol ikväll och Milo busade runt i soffan. Får era barn busa i soffan? Jag har funderat lite över att jag tänjer mycket på gränserna nu när vi bara har ett litet barn, färre regler erkänner jag att jag har.
Bus bus

4 kommentarer:

A-K sa...

Härligt att du fått besked och slipper att gå och grubbla!'
Hihi... skrattar glatt. Bus i soffan?
Jag lovar att visa en bild hur det kan se ut när Filippa busar som värst :-)
Kul att få lite positiv feedback också!
KRAM

Helen sa...

Det låter som en bra lösning. Bara det inte blir "sura" för att du går vidare med diskrimineringen. Som A-K skriver, postiv feedback mår man sååååå bra av.

Soffan ja, När Leo var mindre var ju problemet att han gick/sprang i den och trillade ner och slog sig. Han gillar soffan, vi har en stor hörnsoffa, och det bara inte funkar att förbjuda bus där. Herregud, han sitter nästan aldrig stilla! Fast jag försöker få honom att inte köra med bilarna i soffan, rädd att vassa kanter ska förstöra. Sen gillar jag inte det här med mat i soffan till TV'n. Frukt OK, ibland lite mys under kontrollerade former (dvs vi är med och lägger tex en handduk på mattan).
Nu har han - av pappa - börjat få ostmacka i sacosäcken på morgonen. Och jag får plocka smulor när jag kommer hem. Är lite "allergisk" mot mat där den inte hör hemma:-)

Men men, att ha det trevligt och kul är väl viktigare än att hålla på och förbjuda. Så även jag har gett med mig.

Ha en bra helg

Kram

Anonym sa...

Väntar spänt, spänt, spänt på bebis-nyheter :-)

Kram/Annika & Vilde

WWmor sa...

Hej och hopp.. för det gör mina barn i soffan!! Jag tillåter det, bara det inte blir alltför tokigt. Jag vill ju gärna att själva soffkuddarna ska vara kvar I soffan och inte ligga på golvet, men tydligen tar det lite tid att förstå.. hiihi! (vi har ju spart den gamla ektorp soffan, just av anledningen till att barnen ska få stöka lite.. ) Då behöver man inte vara så himla rädd om soffan..

Ok, skönt att jobbet funkar bättre.. !! Och att få "rosor" gör ju allt toppen eller hur.. fniss..

Guud så spännande nu, när kommer lille pojken..? Förstår att du måste gå som på nålar.. !!

Massa kramar.. ! ( och du, jag måste erkänna, jag njöt lite när jag såg Milo sova med mössa.. hihi.. då njuter jag lite mer här i värmen.. )