onsdag, september 22, 2010

Sista markstenen

Idag har maken lagt den sista markstenen och det har blivit så fint. Han har visserligen några få justeringar där vissa stenar satt sej lite fel. Nu har vi då kommit till nästa val, vad ska vi ha för typ av "singel" på resten av uppfarten.

Milo och jag körde och handlade mat och hämtade ut vårt Me&I paket. Vi är verkligen nöjda med innehåller och mina tunikor och byxor passade bra. Milos set var också så fint och han blev så stolt över sin dinousarie på tröjan och strumporna.
Milos kläder samt ett örngott i bomullsjersey, så mjukt!
Mina tunikor, den gröna är samma färg som Milos byxor, på denna bilden är den något missvisande.
Söta detaljer.
 Jag köpte även ett par plyschbyxor som hörde till denna tunikan så man kan ha det både till mys och vardagstunika.

Hade tänkt få Milo i säng tidigt idag men rätt som det var ringde telefonen, Besim och Linette ville komma på kvällsfika och se Idol tillsammans med oss. Visst är väl det roligare än att sova:) No baby yet! Milo har sagt att den kommer imorgon, även Jörgen har sagt den 23/9...spännande och se om dom har rätt.

Fick ett brev från Unionen, för kännedom om ett möte mellan facket och arbetsgivaren. Skadestånd för brott mot diskrimineringslagen, föräldralagen och MBL..aj aj aj, nu kan jag få det hett om öronen men jag hoppas att dom inser att man inte kan behandla anställda hursom och jag har förvarnat om detta. Fast lite ont i magen har jag allt.

1 kommentar:

A-K sa...

Du ska absolut inte ah ont imagen av jonntjafset! Det är dom som strulat till det och nu får de tag konsekvenserna helt enkelt!
Jättefina kläder både till dig och Milo!

KRAM