måndag, september 20, 2010

Play Doh

Lera är en av favoritsysselsättningarna som Milo har, jag tror han tar fram spannen med alla sakerna minst 3 ggr/vecka. Han kan sitta själv ganska länge men lyckan är ju när vi sitter med och göra figurer till honom. Ibland kramar han sönder dem direkt och ibland vill han bygga vidare på dem, som på bilden nedan, där han musen fått ett svart öga, om än något stort:)
Det kom en liten mus......

När vi kom hem idag så kom mormor och morfar med två stora bukar inlagda rödbetor(från vår trädgård)  När dom körde hem kom Jörgen och eftersom han kom hem i lastbilen så visste Milo direkt vad han ville göra:) Sitta i lastbilen och "köra". Detta pysslade dom med en bra stund och efter det ville Linette och Besim att vi skulle komma in till pizzerian på kaffe, kaffe blev till pizza bara för att Milo pratade snällt med Besim(som inte kan säja nej till Milo;-)

När vi kom hem igen så blev det leralek och sedan badade Milo och därefter direkt i säng och somnade strax efter åtta! För en gångs skull och det känns bättre för mej för jag får en stund för mejsjälv innan jag själv ska i säng.

Trodde det skulle bli ro på jobb men nu är det andra som råkat ut för en ledning som nog rör runt för mycket bland personalen, inte bra inte bra. Det har kallats till fackmöte och det kan man ju absolut inte missa nu. Vi har det alla jobbigt just nu och det är tur att vi kan stötta varandra. Usch!

3 kommentarer:

GILO sa...

ja han är en guldklimp lille Milo. vi mötte jörgen när vi kom utanför Annelövs 50 . Och Linett går ff i väntans tider . Vi har ätit kalopps med nyinlagda rödbetor ,gott. vi ses.kram

A-K sa...

Trist att de rör om så på jobbet! Hoppas att allt löser sig till det bästa för alla snart!
Filippa älskar också att leka med Play-doh :-)
Håller tummarna för Linettes och besims längtan och väntan snart är över och lille Theo vill titta ut :-)
KRAM

Helen sa...

Play-doh står på Leos inköpslista. En av fröknarna på dagis är så bra på att göra olika djur och barnen älskar det. Sjävl blir jag glad om jag lyckas göra en mask:-)

Ni får stötta varandra på jobbet och försöka påverka ledningen. Gäller att komma med konstruktiv kritik och motförslag som de lyssnar på. Men det kan vara jädrigt trögt som vi alla vet.

Kram