torsdag, september 09, 2010

Korvgrillning i skogen

Vardagarna är ganska så trista egentligen, man stiger upp tidigt, fixar till sej själv och Milo, lämnar på dagis, jobbar, hämtar på dagis, hem och äter och sedan kan det vara lite blandat som handla och städa. Visst leker vi och rår om varandra men ibland måste man göra något åt saken och det gjorde vi idag. Vi packade en picknick korg med kvällsmat, korv och bröd. Packade in oss och hunden i bilen och körde till Järavallen(skogen). Vi spelade boll och grillade korv, gick en runda och plockade kottar. Milo stortrivs i skogen och ville INTE hem:) Ibland måste man använda konstens alla regler för att få hem en utekille:)
När vi kom hem var allt bra ...en liten stund...sedan började en trött Milo konstra och ville åka vagnen. Jag gav med mej och stoppade ner pågadrullen i vagnen och gick en lång runda på 1 timma innan han somnade! Ibland är det bara som förgjort. När vi kom hem var Linette och Besim här på besök, kul att träffa dem och nu tänker man varje gång att nästa gång man ser dem så kanske det finns en liten Theo utanför lilla magen:) Inte utan att man längtar efter att få träffa honom:)

Är det fler än jag som är inne i en trött period, jag tycker jag är så trött när jag kommer hem från jobb att jag skulle kunna lägga mej och sova minst en timma. Nu kan jag ju inte det med en liten herre som behöver ha en alert mamma men jag skulle behövt det. Kan det vara årstiden? eller sover jag för dåligt, fast jag tycker jag sover skapligt nu. Jaja det går väl över igen. Imorgon är det fredag och det brukar få en segis att vakna till liv:)

2 kommentarer:

Helen sa...

Vilken härlig skogsutflykt. Jag har fullt sjå att tänka ut vad vi ska göra efter dagis. Maken sa; "du behöver inte göra något, Leo vill bara vara med sin mamma"
Men jag vill! Så jag varierar mig mellan tomten hemma och lite olika parker. Vill cykla men jag får inte loss barnsadeln från makens för att flytta till mig GRRRR.

Konstaterade häromdagen att nu är det "halvtrist" vardag igen. Sommaren slut, vi har s.a.s kommit igång med hösten. Är det bara att vänta på julen nu? Låter väl mer gnälligt än vad det är. Men jag blir lite rastlös ibland. Vill "göra" saker samtidigt som jag då kan gnälla över att jag är trött! Den ekvationen går inte ihop.

Vissa helger händer inte så mycket, men på söndag är jag dubbelbokad: golf och Me&I-party. Hur jag ska lösa det vet jag inte.

Kram från en som somnade vid 8 igår med Leo.

WWmor sa...

Vad mysigt det lät!! Härligt att kunna göra annurlunda och roliga saker även mitti veckan.. !
Här hinns inte riktigt sånt med, eftersom William har både fotboll och innebandy på kvällarna.. De enda dagarna som det inte är något bokat är torsdag å fredag, men då är man ju bara sugen på att vara hemma lite..

Snygga jeans du hittade på tradera.. värst vad du har tur och hittar kläder till fyndpriser. Tycker alltid att allt jag vill ha blir så himla dyrt ..

Å, så ni vet att nya barnbarnet blir en liten kille.. Jätte spännande.. Jag är så nyfiken jag också.. hihi.. !! Hoppas allt går bra, och att förlossningen inte behöver ta så lång tid.. !

stor kram..