söndag, september 05, 2010

Kan man bli trött på lekplatser? Svar: Nej

Vi vaknade tidigt idag men låg kvar och gosade i sängen till närmre halv åtta, det är så mysigt när MIlo kryper intill en och bara ligger och tittar i taket och snuttar på sin kudde, i mellan åt så hör man en kort ordfras från tankarna han har. Vi gick upp och gjorde en hotellfrukost med bacon och äggröra, detta gillades av pappa som fick väckas av Milo, -Morron pappa, frukost! Visst låter det vuxet:)

Vi skulle ju vara tillsammans med våra vänner idag men Svante hade åkt på en otäck feber så vi flyttade vårt besök till nästa söndag. Pratade med min mamma och vi kom överens om ett besök på Ängelholms hembygdspark som hade trädgårdsmässa. Vi hade så mysigt ihop, gick och tittade på växter och annat pynt i trädgårdstemat och sedan åt vi våfflor med mjukglass och jordgubbssylt, mmm gott. Milo fick leka på den stora lekplatsen och sedan gick vi vidare och tittade och handlade. Jag köpte två konformade buxbom och en bambus till trädgården. Sedan fick jag två gjutna äpplen av min söta mamma som "ersättning" för en massa prydnadspumpor vi odlat hos oss och som hon sålt på en trädgårdsbutik bl a. Jag ska ställa dessa äpplen vid ytterdörren nu när plattsättningen är klar.

När vi kom hem så var Jörgen mitt i ett viktigt skede i plattsättningen så jag och Milo gick till lekplatsen för att hålla oss ur vägen. Där träffade vi Milo kompis Oscar från föräldragruppen, jättekul att se dem för vi har inte setts på 1 år, gruppen kom av sej och ingen har tagit tag i det igen. Dom väntade syskon i januari, så kul för dem. Fler i gruppen hade fått tillökning, bl a en mamma som var något år yngre än mej, dom hade kört på med tre täta barn och har halvvuxna barn sedan tidigare förhållanden, så dom har sju barn totalt:) tjohej.

Vi var på lekplatsen ganska länge och när vi skulle hem vill Milo själv sitta i vagnen:) då är man trött! Vi gjorde middag och sedan i badet med en något grusig Milo. Kl 20 däckade lille herrn på 5 minuter och det är högst ovanligt! men inte helt fel för hans föräldrar lite då och då:)
Nu har jag packat jeansen som jag lade in i förra inlägget, dom är sålda till Willesmor, hoppas dom passar och ni blir nöjda:)

1 kommentar:

WWmor sa...

Låter som ni haft en underbar dag!! Härligt höstväder!! Eller, det känns inte som höst, inte idag iallafall. Igår var det ju svinkallt här i stockholm iallafall, DÅ var det höstkänsla kan jag lova.

Ska bli såå spännande med jeansen. Tror säkert de passar fint!

kram och godnatt!