torsdag, september 02, 2010

Ett blått paket

dag har jag haft mycket att göra på jobb, inget annat nytt merän att facket tycker att jag fått negativt svar från bossen eftersom han inte godtar något av förslagen. Pga av detta så ska jag jobba vidare och dom går vidare med DO. Det hela känns egentligen så förbenat fel, att jag ska behöva ta detta bara pga att vi får ett efterlängtat barn. Att dom ska förstöra den lycka man har och det energi Milo ger mej. Jag vill påstå att jag är effektivare idag än för 3 år sedan och för att inte tala om perioden då jag var utbränd.
Vi fick ett stort paket från Funky baby och Milo bar själv in det från brevlådan som ligger ett par hus från oss. Nu var det ju inte så roligt innehåll för honom som det kunde varit men han blev ändå glad, försökte ta på sej jeansen direkt.
I påsen fanns en Katvig velourdress, mys i vinter, en Katvig pyjamas, MiniAture orange/grå randig tröja, skitsnygg! passande strumpor från MiniAture, en tröja med guldvingar och långa muddar i ärmarna och ett par mycket mörkblå Rockefella jeans. Detta innehåll blev vi mycket nöjda med. Tur vi fick ett par nya tröjor för ni har vi haft samma tröjor i garderoben i ett helt år, Milo växer ju inte ur dem.

v39
Linette kom in en sväng ikväll, tur att jag fick tag på henne i förmiddags för jag började ju bli orolig. Hon mådde bra. Nu önskar hon bara att lilleman ville komma. Nu får jag kanske på moppo för att jag visar en bild på hennes mage men jag tycker hon är så fantasiskt vackert gravid:) Shot me Nettan..hihi Redigerat, jag fick på moppo:) Jag fick lov att visa en söt mage med tröja istället.


Som jag längtat efter denna veckans fredag och nu är den här snart, gott! På lördag ska jag och Milo vara ensamma för pappsen ska med sina bröder på EM i Tractorpulling. Vi får hitta på något roligt vi med. På söndag ska vi träffa Anna och Svante och det ska bli kul för vi har inte fått något avslappnad tid ihop på lääänge:)

Nu kryper jag snart till kojs och läser i en bok, det är avkoppling på hög nivå.

6 kommentarer:

A-K sa...

Trist med jobbet... bossen borde ta sitt förnuft till fånga!
Nettan har en fantastiskt fin mage :-)
Spännande att snart få en liten nykomling i släkten!

KRAM

A-K sa...

Oj... ursäkte en trötter!
Väldigt fint klädpaket ni fick hem idag :-)

KRAM

Annika sa...

Jääättefina magen :-) Så härligt mysig!!!

WWmor sa...

Hej hej !!

Åh, vad roligt att få se din dotters fina bäbismage!!

Och vad mycket fina kläder Milo fick då.. hihi. ! Vill han välja kläder själv på mornarna nu?
Wiktor vill gärna vara med och bestämma, det gäller att ha tålamod och strunta i hur det INTE matchar!! hahaha!!

Ha nu en riktigt skön helg!!!

kramis..

GILO sa...

ja du en sådan situation du blivit stäld i det skulle man inte drömma om. Milo går först han är ju allt för er,så du får ta en dag i taget .Du har ju rätten på din sida. Fina kläder han fick godingen.Nu ska du ju snart ha you and Me klädesparty,jag får köra och va hos barnen i Borstahusen för Thomas åker den dagen o hon hade inte hjärta att ändra dagen hos dig.

Linette är så fint gravid ,nu börjar vi alla nedräkningen för dom. Glädjande när den lille kommer till världen .

Helen sa...

Stilig mage Linette!

Tror jag skrivit förut till dig, om att chefer skulle bara fatta hur effektiva småbarnsmammor faktiskt kan vara. Hans förlust inte din.
Stå på dig

kram