onsdag, september 01, 2010

Gnälligt efter dagis

Milo är inte på humör när han kommer hem från dagis, allt är fel och gnälligt värre är det. Han verkar trött men inte så han kan gå och lägga sej. Jag provade att gå och sova med honom vid sju ikväll men det var inte tid för det märkte jag. Vi är alltså tillbaka på samma punkt som vi hade för en tid sedan då han också var hade en sådan här sinnesstämning. Hoppas den inte ska vara för länge för det är lite jobbigt.

Markstenen visar framsteg och nu är sträckan från gatan och upp till altanen klar, nu är det framför garaget nästa läggning. Det blir snyggt:)

Inget har hänt på jobb mer än jag fick ett kort svar på mina två förslag. Jag skulle glömma gårdagens samtal och nu visste han inte hur vi skulle komma vidare. Nä det är kanske inte så lätt för företaget men jag tycker om mitt jobb och kan mycket väl arbeta kvar...men...för det kommer jag gå vidare med diskrimineringen. Om dom inte köper ut mej för då avsäger jag mej den biten. Facket ringde också mej idag och hon säjer ff att detta är ett av de mest absurbda fall hon haft sedan 1986, då kanske ni förstår att det är väl magstarkt.

Idag har jag anmält mitt intresse till en viktminskningsklubb på stället jag tränar på. Mer info får jag av dem för än så länge vet jag inte så mycket. Jag har i alla fall varit duktig och det rör sej på vågen.

Hmm är lite orolig för Linette, har ringt henne ett par gånger idag och hon svarar inte, hon har ju bara 14 dagar kvar nu.

1 kommentar:

Helen sa...

Oj då, är det så nära för Linette nu. Så spännande för er. Milo kommer att bli en supermorbror och lära bäbin allt han kan :-)

Intressant kommentar från din fackkontakt. När allt är klart så vore det intressant att höra lite mer om detta eftersom jag är med i vår fackstyrelse och det är alltid bra med lite "referensmaterial". Just det här med skäl för uppsägning och att arbetsgivaren ofta travar på i ullstrumporna och inte känner till regelverket. Men bara om du vill dela med dig alltså.

Här är det oxå lite gnälligt efter dagis. I förrgår var det gråt hela vägen hem. Igår något bättre.

Kram från ett soligt stockholm