söndag, september 26, 2010

EFIT 26 månader + 1 vecka

08,30
Frukost, cornflakes med mjölk och en smörgås.
 09,30
Nakenfisen busar runt och har jätteroligt. Här hoppar han ner i sittsäcken.
 10,30
Har varit ute en stund men ville komma in igen. Här bjuder han mej på en hamburgare(i tyg)
 11,30
Trött! Gick själv och hämtade täcke och kudde och ut på altanen där vagnen stod, kröp upp och kallade på mej. Han ville att vi skulle gå en runda. Somnade efter 5 minuter.
 12,30 sov
13,30
Nyvaken och ville sitta kvar i vagnen. Så satt han under tiden Jörgen klippte gräset och sedan fortsatte han titta på mej som putsade alla fönster utvändigt.
 14,30
Fick lite makaroner och Kreolsk gryta.
 16,00
Litet hopp i tiden men jag glömde fotografera. Vi är på väg till Ikea med mormor och morfar.
 17,00
Mormor skojar med Milo och lägger honom i en tjejspjälis..huuuvvaa;-)
 18,00
Leker i ett lekhus mellan tuggorna på en chokladboll. Vi tog alla en fikapaus men Milo har ju svårt att sitta still någon längre stund så han for runt i de olika lekhusen.
19,30
Ledsen, mycket ledsen. Varför? Jo för han slog pappa i huvudet med en hård häst och då fick han en tillsägelse att man inte göra så för det gör ont. Då satte sirenen igång och vi fick trösta honom till slut istället för pappa. Han gick i säng en liten stund senare och sover sött nu. Han börjar bli förkyld har vi märkt idag, näsan rinner. 

6 kommentarer:

Helen sa...

Men Milo, inte slå snälla pappa i huvudet. Full fart hela dagen verkar ni ha haft. Trist med baciller igen, hoppas det inte blir så farligt.

Hoppas nattsömnen blir bra så du är redo för jobbdag imorgon.

Kram från oss.

GILO sa...

hej ,ja jag vet vad som hänt idag men kul att se fotona på godingen. Jag fick ett stort leende när jag läste om Milos bus ,han forstod väl inte att det skulle göra ont. Milo är otroligt känslig av sig så han gör säkert inte om det. Jag tror han kommer att minnas detta länge. kram o natti

A-K sa...

Vad mysigt att få följa med på er dag!
Härligt med en hoppande nakenfis :-)
Bra att hon går och lägger sig i vagnen när han är trött, det skulle nog aldrig Filippa göra.
Håller tummarna för att Milos förkylning inte bryter ut!
Inget nytt på bebisfronten ännu?
KRAM

WWmor sa...

Hej hej..

Så fint som ni har det hemma, med nya huset och allt, förstår jag om ni inte längtar "bort"!!
Samtidigt är det ju himla avkopplande att få komma hemifrån lite.. Jag tyckte vår Malaga resa nu i september var helt perfekt. ca 27 grader på kvällarna, men ändå inte för varmt på dagen.. Toppen verkligen!!

Vilken dag ni haft.. fllt upp som vanligt..! Jag måste också få till ett EFIT, det var ju hur länge sen som helst.. Får väl passa på en helg, för hur kul är det att fota kontorsjobbet i 4-5 timmar.. ehh.. inte så värst??!! hihi..

Och här sitter jag annars å väntar.. väntar på en bebisbild här på bloggen.. ! Kan tänka att ni går på nålar nu... !!! massa kramar.. !!

En pojkmammas vardag sa...

Grattis, du har en överraskning inne på min blogg :)

Fröken M sa...

Härlig blogg med "goa" bilder :)