fredag, augusti 27, 2010

Varför skärper jag mej inte?

Denna fråga ställer jag mej flera gånger på en vecka, Varför skärper jag inte till mej och tar tag i vikt och träning? Ska det var så förbenat svårt, va!? På natten vaknar jag som regel vid 3-tiden och då plöjer hjärnan igenom diverse tankar och en av dem är att: Nu ska jag vara duktig med ..bla bla bla. Yeah, så duktig så, eller?
Träffade min lillebror innan idag och han hade gått ner 7 kg på kort tid! Varför har jag inte hans handlingsförmåga? Fast Andy, du är superduktig och 7 kg syntes verkligen på dej.

Jag jobbade till 17 idag med och när jag kom hem fick jag middag av maken. Därefter körde jag och Milo och hämtade Linette för att köra ut och handla lite mat. På söndag ska vi ha kalas så jag får ha en bakdag imorgon. Milo får hjälpa mej för Jörgen har hyrt en maskin under helgen så han får ju jobba hårt(till markstenens tillplattning eller vad det nu heter)

Inga foton och inget kul att berätta så jag kan lika bra hoppa i säng och hoppas på ett bättre humör imorgon. Just nu är jag "in a bad mood". Vet ni vad jag skulle vilja förresten? Öppna en stor butik med märkeskläder/prylar till barn, bara själv jobba halvtid i butiken och resten av tiden med inköp mm. Den ska ligga någonstans där det är mycket folk och jag vill ha anställda. Tänk vilka krav, jo en bra lön ska jag också få ut av det;-) Nattnatt!

3 kommentarer:

CiliaH sa...

Vi borde öppna eget tillsammans du och jag! Vill också!

Har tyvärr inget bra svar på frågan om vikten, men jag läste någonstans att det tar tre veckor för att en vana ska etablera sig och under de tre veckorna gäller det att piska sig själv, sen går det lite lättare. På måndag kommer jag att göra en rejäl nerdragning på maten för jag äter fortfarande för stora portioner. Sen gäller det som sagt att hålla i det ordentligt de första tre veckorna.

KRam

Helen sa...

Man orkar inte med för många förändringar på samma gång. Du har nog ganska fullt upp med tankar på jobbsituationen, kanske inte läge att börja tänka på vikt och träning. Men rätt läge kommer.

Det låter som ett perfekt jobb för dig tror jag. Fast att lyfta en schysst lön som egen är nog inte helt lätt.

Lycka till med kalaset på söndag

Tradera: har fått bra med bud på popoverallen (nu 310:-) , men på eccokängorna har jag inga. Märkligt då de är superfina. gick visserligen ut med 100:- som start, men det såg jag att andra gjort oxå. Kanske avskräcker en del.

kram

A-K sa...

Jag har precis som du noll motivation till att ta tag i vikt och träning just nu!
Fast varje måndag börjar jag med samma lust! Det blir nog bättre när vi är inne i rutinerna igen.
Jag säger som Helen... du har för mycket att tänka på nu helt enkelt... en sak i taget!
Vet du... friskt vågat-hälften vunnet! Man måste göra något av sina drömmar! Kör på :-)
Vi ska också ha kalas imorgon! Idag blir det att handla och städa.
KRAM