onsdag, augusti 18, 2010

-Var e pappas paket?

Snacka om att förråda hemligheter! Jag och Milo har varit och köpt present till Jörgen idag och nu ikväll kom han på att vi hade paket till pappa och undrade var det var. Som tur var hade han inte full koll på vad det innehåller för jag var så pass smart att jag inte sade det till honom och jag tror inte han kan återberätta vilken affär vi var i.

Vilken trist regning dag det varit. Jag hoppas att det är lite bättre imorgon. Skulle kunna tänka mej att ta fika med och köra till stranden, inte direkt för att bada men strosa längs vattnet och gräva i sanden. Vi får väl se vad morgondagen bjuder på.

Nu kan jag inte komma på mer vettigt att skriva så jag lägger ner för kvällen, tar Timmie på en kvällspromenad och startar igång en maskin tvätt, låter som en vettig avslutning på dagen;-)

2 kommentarer:

Anna sa...

Hej Marie,
Låter som en vettig avslutning på kvällen, själv sitter jag med ett glas rött och njuter av mina fina "ljusstakar" från Cult. Tycker det låter som en toppen idé att fara till stranden och bara vara, hitta lite snäckor och stenar, gräva lite i sanden. Hoppas ni får en toppendag. Kram på er.

Anna

A-K sa...

Hihi... ja, snart kan man inte ha några hemligheter för de små :-)
Hoppas att ni får en fin dag imorgon!
KRAM