tisdag, augusti 17, 2010

Pysselkväll

Jag har varit pysslig ikväll:) Skulle ju sytt ett vimpelspel till Milo sedan länge men oftast har jag bara tagit fram tyget och sedan blivit avbruten. Men idag har jag kämpat på med att få in vardagsrutiner och nu är vi i alla fall halvvägs:) det vill säja att sonen somnade innan 21.00.
Dessa vimplar ska pryda Milos rum, fast jag vet inte var dom ska hänga än.

Jag och Linette var ju på ansiktsbehandling idag, massage, pormaskplågad och diverse cremer i facet, mycket behagligt! Vi valde också noppning av ögonbrynen så nu har man en ny linje att följa när man underhåller dem:) Vi kände oss som nya när vi gick därifrån. Funderade på om man skulle använda cremerna som dom använde på mej men jag snålade ur lite, 695 kr för en ansiktscreme och ca 300 för rengöringscremen, kändes dyrt eller är det jag som är snål? Vad ger ni för era cremer?

Jag ber om att få ändra på mitt Me&I party. Det blir måndagen den 13/9 istället, allt för Malins skull ;-)
Satt och kikade på deras hemsida och jag föll som en fura för ett damplagg! Fast jag vet inte om Paula har dem med sej, har mailat hemma om en förfrågan. Kolla denna plyschtunika.

Så snygg och användbar, lite Odd Molly stuk på den faktiskt fast betydligt vänligare pris:). Den vill jag ha och sedan fanns ett par byxor till mys hemma som passade till

också fina.

Denna är också väldigt snygg

Till barn hade dom också en del snyggt, två tröjor fastnade jag för.


Dessa är nog dom som är mest i Milostuk:-)

Sedan fanns det ju snygga plyschisar till bebis men det får bli Linettes avdelning. Man kan ju hoppas att lille Theo är kvar i magen så hon har lust att komma på ett party. Blink blink Nettan ;-)

Nu har alla gått i säng i detta huset och jag sitter själv kvar, fast jag har ju semester och får lov att vara uppe länge utan att man tar slut på sej själv. Imorgon har jag ingen plan men vet ju med mejsjälv att det skaffar jag mej snabbt. Nu ska jag kika runt i mina vänners bloggar och se om något nytt dykt upp. Kramis på er!

6 kommentarer:

Anna sa...

Åh vilka fina kläder från Me&I, får nog öronmärka lite pengar. Vad fint det blev med vimpeln, passar perfekt för Milos rum. Själv är jag sugen att fixa med pojkarnas rum nu i höst men vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Lukas ska ju få nya möbler men vet inte riktigt vad. Håller nog med dig om att det kan bli lite enformigt med samma overall i tre år men som du säger är den superfin. Hade Svante varit större än Milo hade jag köpt den :)
Jag vet att det är svårt men försök att lägga jobbet åt sidan sista veckan, tids nog är det dags. Vi måste träffas snart, var så flyttstressad när ni var här senast så det hade varit kul att träffas och bara ta det lugnt.

Kram Anna

Anonym sa...

Snygg vimpel! Duktig syster :)

Jag kommer såklart på me&I partyt, damkläderna var ju superfina *vill ha*

KRAM

Helen sa...

Det är en djungel det här med ansiktskrämer. Har kört olika genom åren, aldrig något jättedyrt dock. De senaste två åren, har jag haft apotekets serie L300 (ögon, dag och natt). Rengöringsgelé och ans.vatten, här har jag läst att "experter" säger att det är fullständigt onödigt att köpa dyrt här - produkterna går ju inte in i huden! Här kör jag Nivea visage eller apotekets.

Var på me&I-party och jag köpte ett par svarta plyschbyxor som jag är jättenöjd med. Till Leo har jag - både på partyt och via Tradera - köpt tröjor i strl 86/92. Men det är fortf stora. Gillar inte dessa dubbelstorlekar. De har mycket roliga mönster. De du visar är kanon. Fast det har skrivits lite i pressen om ägarna som skatteplanerar och får stora vinster. Gillar inte riktigt det.
Finns några trådar på AFF om detta.

Kram

A-K sa...

Klart att de där två tröjorna var i Milostuk... de är ju gröna ;-)
Härligt med ansiktsbehandlingar.
Vimpelspelet blev jättesnygg!

KRAM

Anonym sa...

Du är så dutti syster,så många ideér,kan inte minnas att du hade det när du var lite yngre;)
Kanske Gunsan o jag med kommer på ditt klädesparty,om vi nu ej jobbar ha ha,lite sugna är vi....jag gillade med den ena tunikan nämnligen! Kram Heléne

Malin sa...

Hahaha bara för min skull ;-)
Du är gullig, om inget annat så ses vi den 13:e ;-)Jätte fina kläder!!!