onsdag, augusti 25, 2010

Lång dag

Märkligt att jobba till 17.00. Dagen kändes lång och trist att komma hem 17.30, visserligen stod det middag på bordet när jag kom hem men kvällen bara försvann i ett vips. Jag föredrar att gå upp tidigt och komma hem tidigt.
Milo blev stolt över sina byxor och det är cowboyjeans säjer han. Han fick även på sitt skärp som han fick i söndags och det är en riktig höjdare, verkar som att han tycker han är stor och har samma kläder som pappa. Ja nu har inte pappa någon tröja med en massa krokodiler förståss:)

En stund med duplobygge innan det är läggdags. Han lät så gullig när han lastade ut ett föl från hästtransporten och ställer det vid den stora hästen och så säjer han flera gånger - Hej lilla mamma. Jag satt och fick tårar i ögonen av han höra hans lilla ljusa röst säja för mej något så gulligt. Ja tänk vilken glädje han tillför oss!

Lite jobbsnack, tråkigt men bra att ha lite dokumenterat för mej själv. Damen på facket ringde och berättade att hon inte kunde komma på ett möte nästa vecka men också att hon behövde inte vara med i första hand utan chefen skulle ge mej svar om det som begärts godtogs och därefter skriver facket ett avtal på det som ska gälla. Jag förde detta vidare till el bosso och nu får vi se när och vad han svarar. Jag tippar på att han säjer, tyvärr har vi inte råd med den begärda biten men du kan få 6 månader. Ska bli intressant och höra vad han kommer med.
Funderar lite fram och tillbaka och tänkte bolla lite tankar med er. Om jag får 6 månader så stannar jag men hade ni gått vidare med diskrimineringsombudsmannen då? Jag tänker som så att jag kan lika bra göra det för det kan inte bli värre ändå. Mina kollegor står ju på min sida och det kan ju hjälpa dem i framtiden om ledningen ska sålla bort anställda på detta viset. Tittar man på olika fall hos DO så är det ju flera fall som är på lägre nivå(om man nu kan säja så men ni förstår mej nog) och det går ju så då borde jag också kunna göra det.
Det känns svårt ibland att veta vad som man gör bäst för sej själv men ibland är jag ju för mesig och vänder saker till att bli "snällare" än dom egentligen är.
Det blev lite långt detta men tankarna flödar ikväll och ni ger mej styrka, vilket jag är innerligt tacksam för!

2 kommentarer:

A-K sa...

Självklart ska du anmäla!
Du sk ainte vara "snäll" och godta något som inte känns 110% bra för din skull!

Oj, vad gulligt sagt av Milo :-)
Visst är de underbara våra små guldklimpar!

STÅ PÅ DIG!
Stora styrkekramar!

Unknown sa...

Hej gumman. Håller med A-K anmäl!!
Självklart får du vara med att läsa om hemlisarna! Men maila mig din e-post adress sötnos isako78@gmail.com