söndag, augusti 29, 2010

Kalas

Idag har vi haft kalas för Jörgen, inget med pompa och ståt men ett behagligt lugnt med kaffe och kakor på altanen. Vissa kalas känns bra och det är när man är klar i god tid och vädret är bra så man kan sitta ute, idag var det ett sådant. Sedan är det så roligt att träffa sina nära och kära.
Milo och jag körde iväg en kort sväng i förmiddags till Häljarpsdagen, grannbyn som vi bott i under många år tidigare. Milo fiskade i fiskedamm och jag köpte mej ett fint handgjort halsband.
Milo skulle tvunget ha det farliga trollet med sej och det placerades i en ficka på bröstet.

När vi kom hem så åt vi pannkakor, bakade en toscakaka och sedan stoppades Milo i vagnen så han kunde sova middag, 2 timmar sov han och vaknade 1 timma innan gästerna kom, perfekt!
Jag städade lite smått och vi ställde i ordning på altanen för gästernas ankomst.

Här har vi gröna stolen som blivit vit, det känns ju som en ny stol bara pga av en färgändring:)
Kylskåpsmagneter med vårt lilla bustroll. Söta små ramar i silver som jag köpt på Panduro.

2 kommentarer:

Anna sa...

Kalas man hinner förbereda är jätteroliga. Därför börjar jag förbereda Svantes kalas redan nu, nja planera i alla fall. Vad fin stolen blev, precis som du skrev, den blev en helt ny stol. Gillade magnetramarna jättemycket men tyvärr gör magneter märken i vårt nya kylskåp så det är inte så lyckat...Det kan iof vara Svante som gör märken med magneter... Hoppas du fick mitt sms och att ni inte är för upptagna nästa helg, söndan hade passat jättebra om ni är lediga. Kram på er, så hörs vi snart.

A-K sa...

Oj... jag blir impad av dig som har is i magen och hittar på sker före ett kalas! Jag fixar och donar in i det sista.
Stolen blev ju jättefin vit också!
Kul när man kan göra förändringar med små medel :-)

KRAM