måndag, augusti 23, 2010

Grattis hjärtat!

Grattis på födelsedagen Jörgen/pappa!

Vi har inte firat med kalas idag men Linette och Besim bjöd på plankstek och tårta med strödde rosenblad på bordet och en jättefin bukett blommor. Verkligen fint gjort av dem:-)

Milo och jag hade köpt en Caterpillarväska i storlek mindre, som typ en handväska för män. Det är ju ett svårt projekt att hitta rätt till en man, det ska inte se feminint ut utan ska vara manligt macho:) och det lyckades Milo och jag fånga så maken var nöjd med sin väska. På söndag ska vi ha kalas och det ska bli trevligt att träffa sin nära och kära den dagen.

Första dagen på jobb och förskola gick ok. Milo blev visserligen jätteledsen i morse men samtidigt ville han till dagis för han var så glad innan vi kom dit, inte lätt att både ha kakan och äta upp den så att säja. Resten av dagen hade gått bra, han hade bara en period runt middag som han blev ledsen på och ville att mamma skulle komma. På mitt jobb var det som vanligt och jag fick inte reda på något om min framtid, anledningen är att dom hade möte så gott som hela dagen och sedan är det Elmia mässan så jag lär inte se röken av chefen denna veckan.

Om jag är trött ikväll, jotack! det var ingen höjdare att gå upp kl 6 i morse men vi ska nog få rätt på tiderna snart. Milo somnade strax efter 20 ikväll så han var också trött efter första "arbetsdagen".

1 kommentar:

Helen sa...

Det var samma med Leos första dagisdag efter semestern, storgråt, men sen gick det bra.

Ang morgonrutiner: Jag erkänner direkt att det är "skönt" när Leo sitter på helgmornarna och ser på TV en stund. Dvs skönt att kunna göra nåt utan att han springer kring benen. Men eftersom han brukar titta på TV kring 17-18, så känns det som att det blir för mycket om han får se även på morgonen.
Men han är envis, så vi kanske landar där oxå.

Ganska dåligt av din chef att inte ta sig tid för dig när han nu rullat igång bollen. Han måste ju begripa att vill veta.

Kramis