lördag, augusti 21, 2010

Go glass mamma

Här har vi en son som pratat alla sina vakna timmar, det är otroligt vad han kan snacka. Han kommenterar och ifrågasätter:) Gör han något dumt så säjer han - Vad gjode Milo? Ja vad gjorde Milo:) Han är väl medveten om vad man får och inte får.

Idag sov han middag i över 3 timmar och under den tiden städade jag lite och lade ut några fler Tradera auktionen, två gick på köp nu direkt. Jag har också spenderat pengar på nya kläder till Milo, får visa dem när brevlådan fyllts till bredden:) Jag har ju legat lågt ett tag men nu har björnen vaknat till liv igen.

Varmt som attan var det idag men Milo envisas med att täcke och kuddar ska vara i vagnen.

Jörgen har lagt fler marksten idag så nu är han framme vid ytterdörren. När han kände sej nöjd för dagen så tog vi bilen till Barsebäcks hamn och åt varsin glass och gick en runda längs stranden. Där är så fint och deras café är så fint och bra, verkligen att rekommendera för en fika där!! Tror det är helt nytt och verkligen snyggt med lyxiga utemöbler samt att det ligger enda ute vid båthamnen.

När vi kom hem så lagade jag middag och grabbarna klippte gräset:) Milo i blöja och gummistövlar, gulligt va?

Eftersom Milo fick sova middag länge så är han också uppe länge ikväll, men nu är han trött så det är läggedags nu. Det där med att få in rutiner inför jobbedagarna var inte så lätt men det ska nog gå ändå.

2 kommentarer:

A-K sa...

Vilken underbar bild på gräsklipparkillarna :-)
Låter som en perfekt dag! Lite nyfiken blir jag allt på vad du shoppat!
KRAM

helen sa...

Fin bild på trädgårdsarbetarna.
Visst är det härligt med lite utflykter så här på sensommaren.

Kram