söndag, juli 11, 2010

Vilken åska!

Tjohej vilket åskväder vi fick här då! Milo ville gå en runda i vagnen precis när det börjat mullra på lite närmre håll, det regnade inte så jag chansade....skulle vi inte gjort;-) Vi hamnade i värsta ösregnet och åskan dånade, väldigt obehagligt så jag skyndade mej hem men Milo brydde sej inte och somnade gott i vagnen än om det både regnade på honom och dånade i öronen.
Vi har haft en jättebra dag som började vid halv åtta. Frukost och sedan lite lek och tvättning av bilarna, pappa tvättade stora nya bilen och Milo den gamla lilla. Mycket duktig och hjälpsam son. När han var klar med sin bil så gick vi en promenad på 30 minuter, jag genomsvettig och Milo sovandes.

Han sov i 3 timmar och under tiden så fixades hans stora rum lite och jag skrev ihop lite som jag får använda till mitt möte med chefen. Ni kan tro att jag är taggad och arg. Jag vet att jag gör ett bra jobb så här är ingen som ska komma och trampa mej på tårna med sådant trams och om han vill att jag ska sluta arbeta hos dem så ska det fan i mej kosta honom! Kollade upp mer med vad vi som förälder har rätt till och det är 120 dagar tillfällig föräldrapenning på 1 år, jag har haft 12 på 6 månader. Jag har också ett utdrag om barns sjukdomar när dom börjar förskolan.
Sammanställning om min övertid, mitt jobb hemifrån och alla fikaraster som jag aldrig tar utan jobbar istället, detta måste ju också räknas Räknar jag ihop allt detta så har jag bara varit "hemma i 3 dagar". Nog om detta, jag kommer fixa detta fint och om jag slutar så ska jag nog tusan hitta ett bättre jobb.


Här är början på Milos lekrum och jag gillar temat som känns glatt:)

2 kommentarer:

A-K sa...

Åhhh, vad snyggt rummet blev!
Var har ni köpt färgen? Felciia vill ha en röd fondvägg i sitt rum.

Kul att vara på stranden och njuta med sin familj!

jag gillar din "fightingspirit"... bra att du har på fötterna inför mötet!

KRAM

Gunsan sa...

Jättefint rum=)))...Du är så piffig och duktig.
Sicken jäkla chef...12 dagar på 6 månader är ju ingenting...herregud vad dom kunde sparkat folk på mitt jobb då haha...Du får se till att sätta den där chefen på plats...skadestånd för att han ens yttrarsig skulle du haft. Han har väl inga egna barn antar jag...
Ha en bra vecka nu..
Puss o kram