lördag, juli 10, 2010

En bra dag

Trots att jag har detta jobbigt mail från jobb i huvudet lite för jämnan så har jag haft en bra dag. Vi körde hem till mina föräldrar en sväng i förmiddags och det resulterade i att vi hoppade i bilen och körde inte till Landskrona. Där var det musikanternas dag och det innebar flera olika gatumusikanter av olika slag. Vi fick lyssnat på Sander och Gander bl a och det gillade Milo, han stod t o m och vickade på rumpan mot slutet:)
Vi satte oss på ett mysigt fik och år vars 3 smörrebröd med kaffe, så gott! Efter det lite shoppingspan, Jörgen köpte ett par solglasögon på Synsam som man kunde ha utanpå de vanliga glasögonen och Milo fick en apa som han kallade Herr Nilsson. När Milo sov middag så gick vi en tur ner i hamnen och stadsparken.

I denna hetta, 33grader, påbörjade Jörgen lite småfix på Linetteas gamla rum. Vi har också köpt färg så där ska bli lite blå och vita stjärnor på väggarna.

Milo är helt klart på bättringsvägen och vi får i honom Kåvepeninen utan större problem, duktig kille.
Nu ikväll har han varit lite gnällig och vill ha oss intill hela tiden, vå får inte gå ifrån honom. Visst känns det lite jobbigt för man är ju själv ganska "gnällig" av denna värmen. Det blir bättre, eller hur?

Inga kommentarer: