onsdag, juli 07, 2010

Släkten är värst;-)

Så här blir man efter en dag hos sin mosterH och kusinA

Men vad gör det om 100 år.....

Milo har världens bästa släkt, snart slåss dom om honom..hihi. Idag har han varit hos sin moster Heléne och kusin Alexandra. Dom har varit på bondgård och tittat på djur och traktorer, plockat fläderblommor i skogen, varit på lekplats med Alex och hennes kompis och varit ute på tur med glasstopp, kan man ha det bättre som blivande 2-åring? När han kom hem var han megatrött och jag fick en underbar kväll med att hålla en son på gott humör..hihi Han var trots sin trötthet ganska medgörlig och glad över en del VHS filmen han fick av H och A, vi kopplade in en video till en vanlig 32 tums TV som står på Linettes gamla rum, det blev helt perfekt så nu har Milo sett sin första riktiga Pippi Långstrumpfilm och hojtat Herr Nilsson så det tjongade i öronen på oss;-)

Jag klarade hålla honom vaken till 18.30, då ville han ut i vagnen och gå till brevlådan=sova. Han somnade på två röda och lär sova hela natten. Imorgon blir det mormor och morfars tur att umgås med Milo, dom hade också lite planer för dagen. På fredag får han snällt gå till dagis igen för nu är han feberfri.

Ikväll har jag varit duktig och letat fram ett nytt elbolag för vår elförbrukning. Vi har haft fast avtal 1 år och det går ut nu den 31 augusti, det blev inte EON denna omgången och jag tog ett avtal på 2 år för jag tror inte det kommer krypa ner så väldigt mycket och jag föredrar fast pris så jag vet vad vi ska ut med. Hur tänker ni med tanke på elen?

Nedräkning...12 arbetsdagar kvar innan semester:)

2 kommentarer:

Helen sa...

Vilken härlig dag Milo fick. Det är så kul tycker jag att se dom med andra människor.

El ja, vi borrade bergvärme i höstas och jag tror B var nöjd denna kalla vinter. Marknade är ju en djungel.
12 dgr går fort, härda ut bara.

Vem Leo är lik. Ja du, en del säger att han är lite lik mig. OCh på vissa kort från när jag var liten så stämmer det. Men han är nog inte direkt lik B som liten.

kram

A-K sa...

Bra att ha många som slåss om att var barnvakt! (Så är det inte hos oss :-( )
Herr Nilsson är en favorit här också!

KRAM